Lady Gaga’nın 2011’de yayımladığı albümü “Born This Way” 10. yıldönümüne özel olarak müzikseverlerle tekrar buluşturuluyor! 

LADY GAGA "BORN THIS WAY THE TENTH YEAR ANNIVERSARY"

Kendi olmaktan korkmayan, cesur ve özgür insanlara!

“Born This Way The Tenth Year Anniversary” albümünü dijital platformlar üzerinden dinlemek ve satın almak için: https://UMGTurkey.lnk.to/L-ady-Gaga-Born-This-Way-The-Tenth-Anniversary

Efsanevi grup Metallica’nın tüm zamanların en beğenilen ve ilgi gören “Metallica” veya bilinen adıyla “The Black Album” 30. yılına özel yeniden yorumlanıyor! Juanes, Miley Cyrus, Jason Isbell gibi dikkat çekici isimler tarafından seslendirilen harika parçaları içeren albüm 30 Eylül’de “The Metallica Blacklist” adıyla yayımlanacak. 53 sanatçının 12 farklı şarkıyı seslendirdiği bu efsane projenin tüm gelirlerinin bağışlanacağı bilgisi projesi çok daha değerli kılıyor. Tüyleri diken diken eden bir tanıtım videosu ile duyurulan “The Metallica Blacklist” müzikseverleri şimdiden heyecanlandırdı.

Metallica hayranlarını sevindirecek bir haber daha! Grubun “The Black Album” olarak da bilinen albümleri “Metallica” remastered versiyonuyla dinleyicilerin beğenisine sunulacak. Asla zaman aşımına uğramayan bu efsane müziklerin keyfini çıkarmaya tam gaz devam!

Editör: MURAT ÖZER