MTV, Little Mix'in, 8 Kasım Pazar günü yayınlanacak olan 2020 MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde yakında çıkacak olan stüdyo albümleri Confetti’den, Sweet Melody parçası ile sahne alacakları açıkladı.

MTV, Avrupa Müzik Ödülleri’nin sunucularını açıklamak için Little Mix'in grubunun süper kahramanlar olarak yer aldığı animasyonlu bir teaser yayınladı.

LEIGH-ANNE PINNOCK

Little Mix üyeleri “MTV Avrupa Müzik Ödülleri’ni sunuyor olmak bir rüyanın gerçekleşmesi ve bizim için bir onur. Bu çok özel bir etkinlik. Muhteşem performansları izlemeyi ve kimlerin kazandığını seyretmeyi her zaman sevdik. Bu yıl, ikinci Avrupa Müzik Ödülleri performansımızda yeni single'ımız Sweet Melody’yi seslendireceğiz” dedi.

JADE THIRLWALL

LITTLE MIX GRUBU 2020 MTV AVRUPA MÜZİK ÖDÜLLERİ’Nİ SUNACAK

ViacomCBS Media Networks Müzik, Programlama ve Etkinlikler Başkanı Bruce Gillmer, “Bilbao'daki 2018 şovumuzda performans sergileyen Little Mix'i tekrar Avrupa Müzik Ödülleri Sahnesine davet etmekten heyecan duyuyoruz. Sunuculuk ve performans sergilemek kolay işler değil, ancak bu güçlü grubun bunu başaracağından şüphe yok!” dedi.

PERRIE EDWARD

Geçen yıl İspanya'nın Sevilla kentinde düzenlenen 2019 töreninde “En İyi Birleşik Krallık ve İrlandalı Müzisyen” dalında 4.kez ödül kazanan Little Mix, bu yıl, BTS, Dua Lipa, Harry Styles, Justin Bieber, Katy Perry ve Lady Gaga'nın da aday olduğu “En İyi Pop” dalında ve 5 Seconds of Summer, BLACKPINK, BTS, Chloe x'in aday olduğu “En İyi Grup” dalında, “UNCancelled” ile "En İyi Online Canlı Performans” dalında ve Harry Styles, Dua Lipa, Dave ve Stormzy'nin de aday olduğu "En İyi Birleşik Krallık ve İrlandalı Müzisyen” dalında adaylık olmak üzere toplam 4 dalda adaylığa sahip oldu.

JEYS NELSON

Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ve Jade Thirlwall, dünya çapında 50 milyondan fazla albüm satışı, 17 milyondan fazla Spotify dinleyicisi, 3 milyardan fazla YouTube görüntülemesi alan ve dünya çapında 12 milyar kez stream edilmeleriyle dünyanın en büyük kız grubu olarak kendilerini kanıtladılar. 2019 yılında Little Mix, “Woman Like Me” ile En İyi İngiliz Klibi dalında ikinci Brit Ödülü’nü kazandı ve şarkıyı törende seslendirdi.

İngiliz pop dörtlüsü daha önce duyurulan Sam Smith, Maluma, Doja Cat, YUNGBLUD ve Zara Larsson'a ile 2020 MTV Avrupa Müzik Ödülleri sahnesine katıldı. Ek sanatçılar ve sunucular ilerleyen günlerde duyurulacak.

Bu sene ilk kez Macaristan’da da çekilecek olacak Avrupa Müzik Ödülleri aralarında Londra’nın da dahil olduğu dünyanın farklı şehirlerinden gerçekleştirilecek müzik kutlaması öncekilerden çok farklı olacak. İzleyiciler 2020 MTV Avrupa Müzik Ödüllerinin resmi ortağı olan Macaristan’ın dört ikonik merkezini yakından inceleme fırsatı bulacak.

2020 MTV Avrupa Müzik Ödülleri ile ilgili her şey için Instagram, Twitter, Snapchat (@MTVEMA) ve Facebook hesaplarını takip edebilir ve şovu #MTVEMA @MTVEMA'yı kullanarak sosyal medyada izleybilirsiniz.

Editör: MURAT ÖZER