Bugüne kadar Bengü (Geçmiş Olsun, Neden, Günaydın), Tuğba Yurt (Yine Sev Yine, Masal) ve Hande Ünsal (Oyna Oyna, Nerdesin) başta olmak üzere pop müziğin önde gelen isimlerine verdiği hit şarkılarla altın plak kazanan ve son dönemde Nurettin Çolak ile yaptığı "Düşlerinde Özgürsün" isimli düet şarkıyla gündemde olan Melda Gürbey; ilk solo single çalışması “YORMA”yı Sony Music etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunuyor.

HİT ŞARKILARIN BESTECİSİ MELDA GÜRBEY, İLK SOLO SINGLE’I “YORMA” İLE İDDİALI!..

Sözü ve müziği Melda Gürbey’e, düzenlemesi Tarık İster’e ait olan pop şarkı; etkileyici sözleri ve müziğiyle yılın ilk hitlerinden olma konusunda iddialı.

MELDA GÜRBEY: “YORMA’YI BİR GECEDE YAZDIM”!..

Melda Gürbey ilk solo çalışması için duygularını; “Çok heyecanlıyım, çünkü tek başıma yaptığım ilk işim. Bir gecede yazıp bitirdiğim bir şarkı ‘Yorma’. Duygusu çok içime sindi ve söylemek istedim. Dilerim en az benim kadar herkes sever ve dinler.” şeklinde ifade ediyor.

KLİPTEKİ BAŞARILI PERFORMANSIYLA DA DİKKAT ÇEKİYOR

Şarkının İstanbul Boğazı’ndaki tarihi bir yalıda gerçekleşen klip çekimlerinde Ecem Gündoğdu yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Melda, boğazın büyüleyici atmosferinde kaydedilen görüntülerdeki başarılı performansıyla da dikkat çekiyor.

MELDA GÜRBEY Kimdir?

İTÜ Devlet Konservatuvarı isans eğitiminin ardından Yeditepe Üniversitesi'nde yüksek lisans yapan Melda Gürbey, mezun olduktan sonra müzik öğretmeni olarak atandı. Uzun yıllar birçok sanatçıyla gerek sahnede vokal olarak, gerekse stüdyo kayıtlarında çalıştı. 2017 yılından bu yana çeşitli sanatçıların albüm ve single çalışmalarında söz yazarı ve besteci olarak bulunan Melda, Nurettin Çolak ile birlikte hazırladıkları ilk düet çalışmasını 2019 Eylül ayında Sony Music etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sundu. Kariyerindeki ilk solo single’ı “Yorma” ise 17 Ocak 2020’de yayımlandı.

Editör: MURAT ÖZER