Dünyaca ünlü starımız Tarkan, Monte Carlo kentinde verdiği muhteşem konserle izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

TARKAN MONACO'YU FETHETTİ 

Dünyaca ünlü megastarımız Tarkan Monaco'da konser verdi. Monaco Prensliği'in şirketi Monte Carlo Société des Bains de Mer in ve sponsoru J. Safra Sarasin (Monaco) SA‘nin organizasyonuyla , geçtiğimiz hafta Monaco da heryerde Türkiye ve Tarkan konuşuldu. Monaco sokakları, Nice havaalanı Tarkan afişleriyle doluydu.

FERYAL GÜLMAN - ESRA OFLAZ GÜVENKAYA

MONACO MEGASTAR'A DOYAMADI...

Yıldızlar Salonu'nda, dünyaca ünlu starımız Tarkan sahne aldı. Türkiye'den 160 hayraninin katıldığı unutulmaz konserde dünyanın heryerinden Tarkan'ı izlemeye gelen hayranları da vardı. Saat 22:30 da sahne alan Tarkan'la bütün misafirler birlikte sarkilarina eşlik etti ve dans etti.

NİLÜFER DİNÇKÖK ÇİFTÇİ

Monaco'da konser veren Tarkan, Yıldızlar Salonu'nda gerçekleşen konserde eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuvar ile sevenlerine enerjisi her dakika yükselen muhteşem bir gece yaşattı. Kıpır kıpır şarkıları, kendine özgü dansları ve bitmeyen enerjisi ile gece boyunca kendisini izlemeye gelenlerin ayaklarını yerden kesen Tarkan, pop müzik dünyasının klasikleşmiş ve en sevilen şarkılarını arka arkaya seslendirdi. Misafiler eski ve yeni şarkılardan oluşan repertuvara tek bir ağızdan eşlik ederek, dev bir koro oluşturduğu konser, unutulmazlar arasındaki yerini aldı.

SİREN ERTAN KAYALAR - ERSİN KAYALAR 

Monte Carlo SBM in organizasyonuyla, ucuncu kez Monte Carlo'da sahne alan Tarkan, bir kez daha Monaco'yu fethetti. Monte Carlo SBM in Yonetim Kurulu Baskani ve CEO'sunun Danışmanı Hülya Biren daha şimdiden herkesin kendisine, Tarkan'ı Monte Carlo Yaz Konserlerinde görmek istediklerini söylediklerini belirtti.

HÜLYA BİREN 

Türkiye bir kez daha Monaco' yu fethetti.

Editör: MURAT ÖZER