Dünyanın en prestijli müzik ödüllerinden MTV Video Müzik Ödülleri, bu yıl, 26 Ağustos Pazartesi günü New Jersey’de yer alan Prudential Center’da gerçekleşecek. Geceyi, dünyaca ünlü komedyen, aktör ve yazar Sebastian Maniscalco sunacak.

MTV’nin her yıl düzenlediği ve merakla beklenen Video Müzik Ödülleri için geri sayım başladı. 26 Ağustos Pazartesi günü, Newark şehrinde bulunan Prudential Center’da düzenlenecek Video Müzik Ödüllerini komedyen, aktör ve çok satan kitap yazarı Sebastian Maniscalco’nun sunacağı açıklandı. Müzik dünyasının büyük yıldızları ve fanları bu yılın en ikonik videolarını en heyecan verici performanslar, viral anlar ve türünün ilk örneği fan tecrübesiyle kutlayacak.

MTV Video Müzik Ödüllerinin baş yapımcısı, global yetenek ve müzik yöneticisi, Viacom ve ortak marka MTV International’ın yöneticisi Bruce Gillmer “Bu sene VMA’nın sunucusu olarak çok yetenekli Sebastian Maniscalco ile ilerliyor olmaktanheyecan duyuyoruz. “Sebastian şu an oldukça popüler ve alakalı konularda yaptığı şakaları ile bu senenin şovunu unutulmaz kılacaktır” dedi.

Maniscalco, henüz kariyerinin başındayken Madison Square Garden’daki açık mikrofon şovlarında, gösterdiği tarihi kapalı gişe performansları ile dünyadaki önemli komedyenler arasında yer almayı başarmıştı. Billboard’un 2018 yılında “Yılın komedyeni” ilan ettiği Maniscalco, Forbes’un 2017 ve 2018 yıllarında “Dünyanın en çok kazanan komedyeni” listelerine dahil edilmişti. 2018 yılında çok satan biyografi “Stay Hungry” kitabını yazmış ardından başarılı “Stay Hungry” turuna çıkmış ve New York’ta bulunan ikonik Radio City Music Hall’da kapalı gişe 5 şov sergilemişti. Maniscalco’nun “Stay Hungry” şovu, son dönemde Netflix’te de yayınlanmaktadır. Ayrıca aralarında Oscar ödüllü “Green Book” un da yer aldığı çok sayıda filmde rol alan Maniscalco, Martin Scorsese’ın “The Irishman” filminde Robert DeNiro, Al Pacino ve Joe Pesci ile birlikte yer alacak. Maniscalco, hali hazırda satışta olan şovu “You Bother Me” ile yıl boyu turnede olacak.

2019 MTV Video Müzik Ödüllerinin resmi sponsorları EXTRA™ Refreshers, PEPSI®, Taco Bell®, ve 2020 Toyota Corolla’dır.

Sosyal medyada @MTV ve @VMAs hesaplarını takip ederek#VMAs ile ilgili her şeyi takip edebilirsiniz.

Editör: MURAT ÖZER