Dünyanın en ünlü ve dinamik beach club konseptini “hayatın kutlaması” mottosuyla sunan Nikki Beach, geniş ve konforlu güneş yatakları, detaylarda farklılaşan servisi, eşsiz tatlardan oluşan menüsü, lüks partileri ile Bodrum’daki misafirlerini şımartmaya devam ediyor. Müzik, yemek, eğlence, moda, film ve sanat elementlerini bir araya getiren Nikki Beach, gelenekselleşmiş etkinlikleri ile eğlenceyi bu yaz da dorukta tutmayı planlıyor. Nikki Beach Bodrum, sezon açılışını ise, yüksek enerjili iki etkinlikle yapacak.

ABDULLAH İNAL, NIKKI BEACH BODRUM'A GELİYOR 

Abdullah İnal’ın müziğinin ritmine kapılıp gideceğiniz bir etkinlik sizi bekliyor. Abdullah İnal yanı sıra DJ Mert Yenidünya’nın da sahne alacağı etkinlik, özgün eğlence arayışındakiler için harika bir seçenek olacak.

Tarih: 05 Haziran 2019

*Rezervasyon için Nikki Beach Bodrum ile iletişime geçebilirsiniz.

NIKKI BEACH BODRUM SUMMER 101

Nikki Beach Bodrum Summer 101’de sırasıyla Doğu Dylan, CS Square (Carolina Almozlino & Canan Soylu), Emre & Güneş, Zeynep Hatipoğlu, Kraak & Smaak, Robosonic (Defected Records), Mert Yenidünya, Doğuş Çabakçor, Deeprise ve son olarak Roger Sanchez sahne alacak. Summer 101’de Nikki Beach Bodrum eğlenceyi doruğa taşıyor.

Tarih: 08 Haziran 2019

Saat: 13:00-22:00

Biletlere Biletix üzerinden ya da Nikki Beach Bodrum ile iletişime geçerek ulaşabilirsiniz.

Editör: MURAT ÖZER