İmdat" şarkısıyla büyük çıkış yapan Selen Görgüzel, Gece Nakkaştepe'de sahneye çıktı.

Türkiye'nin pop assolisti olarak işaret edilen Selen Görgüzel'in sadece yakın dostlarından oluşan iş sosyete ve cemiyet hayatından 100 seçkin kişinin davetli olduğu "İmdat" şarkısının ilk konserinde 2 saat süren  sahne performansıyla büyüledi.

SELEN GÖRGÜZEL'DEN DERİN SIRT DEKOLTELİ SAHNE

Bu özel sahnede iki ayrı kostüm giydi. Ünlü modacı Barış Avcı imzalı derin sırt dekolteli siyah kostümüyle sahne tarzındaki iddiasını ortaya koyan Selen Görgüzel, ikinci yarıda ise Maab by Binnur Caydaş imzalı kostümüyle sahneye çıktı.

SELEN GÖRGÜZEL'İN ÇİFTE KUTLAMASI

Basın mensuplarını sorularını yanıtlayan Selen Görgüzel, teşekkürlerini şu sözlerle iletti: "Öncelikle "İmdat" şarkısının sözleri için Şehrazat'a sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Başından beri yanımda olan eşim Hamdi Alkan'a da çok teşekkür ediyorum. Kızı İlknaz ise "Çocukluktan beri annemin sesiyle büyüdüm, sesinin güzelliğine bu yaşıma kadar şahit oldum. Şimdi artık herkesin bu özel kadınla ve bu özel sesle tanışması beni mutlu edecek. sözleriyle düşüncelerini paylaşırken Eşi Hamdi Alkan, "Selen'in her daim yanındayım, ben sesinin güzelliğini biliyorum ama ilk defa profesyonel bir sahnede dinleyeceğim. Ben de onun kadar heyecanlıyım." dedi.

 İKİ SAATLİK CANLI SAHNE PERFORMANSIYLA TAM NOT ALDI

Pop ve alaturka şarkılardan oluşan repertuvarıyla tam 2 saat sahnede kalan Selen Görgüzel, izleyicilerden tam not aldı. Selen Görgüzel'in ilk sahne performasında sesinin güzelliği ve yorumu beğenilirken çifte mutluluk yaşayan Görgüzel, düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi: "Bizi tam 5 yıl önce bugün aşk birleştirdi... Sevişip, didiştiğin en gıcık olduğun anda bile vazgeçemediğin her haline kenetlendiğin birinden başka size daha kim can olabilir ki? İyi ki varsın Hamdim, seni çok seviyorum. Bu 24 Nisan'da var bir keramet, hayatımın 2. dönüm noktası. Çifte mutluluk yaşıyorum hem evlilik yıldönümümüz hem de ilk sahne programım" 

SELEN GÖRGÜZEL EŞİ HAMDİ ALKAN'A SAHNEDEN CANIMDAN BİR PARÇASIN DİYE SESLENEREK EVLİLİK YILDÖNÜMLERİNİ KUTLADI

Derin sırt dekolteli bir elbise tercih eden Görgüzel, "Seninle Başım Dertte" şarkısının nakaratındaki "ne yapsam bilmiyorum canımdan bir parçasın" sözlerini üst üste söyleyerek sahneden eşine seslendi.

Editör: MURAT ÖZER