Luvia Yeşilköy, geçtiğimiz akşam Linet’in muhteşem sahne performansıyla kapılarını açtı.

500 kişilik kapasitesi, benzersiz menüsü ve sıra dışı eğlence anlayışıyla misafirlerine özlenen gazino konseptini yeniden yaşatmayı vadeden Luvia Yeşilköy, gerçekleşen muhteşem açılış gecesinde Türk müziğinin en başarılı kadın sesleri arasında yer alan Linet’i sahnesinde ağırlayarak görkemli bir açılışa imza attı.

“SAHNEDE OLMAK İÇİN GEREKİRSE SAÇLARIMI BİLE KAZITIRIM”

Performansı öncesinde basın mensuplarını kulisinde ağırlayan Linet, “Bugüne özel altın renkte elbise giydim. Açılış yapmışken, altın gibi bir açılış olsun istedim. Güzel bir mekan, iyi ve muhteşem bir ekip var. Ben bugüne kadar birçok mekan açılışı yapmışımdır. benim kendimi en rahat hissettiğim yer kesinlikle sahne. Dolayısıyla buluşmak benim için aşırı keyifli” dedi.

Muhabirlerin kısa saçlı halinize alıştınız mı sorusuna ise Linet, “Biliyorsunuz hem kadın hem sanatçı olmak çok değişik. Değişmeyen tek şey, değişim. Dolayısıyla her an her şekilde karşınıza çıkabilirim. Gerekirse saçlarımı bile kazıtabilirim” dedi.

LİNET’TEN BOMBA İTİRAF ‘’ASKER KAÇAĞIYIM’’ 

Gecede, İsrail’den özel uçakla gelen hayranları içinde şarkılarını söyleyen Linet; “İsrail’de doğdum. 5 yaşından beri şarkı söyleyen biriyim, Türk sanat müziği sanatçısı kızıyım. Dolayısıyla Türk bayrağını, Türk müziğini her daim, gittiğim her yerde gururla ve zevkle taşıyorum. Ne zaman ki okul bitti içim içime sığmadı bir de askerlik dediler. Bende Türkiye’ye geldim. Asker kaçağıyım bu arada. Dedim ki ne olursam olayım Türkiye’de olayım, Türkiye’de öleyim.

“SÜRPRİZ DÜET”

Mezzosoprano olan ve iki buçuk oktavlık sesiyle Luvia Yeşilköy’ü dolduran, müzikseverlere tam anlamıyla bir müzik ziyafeti çeken Linet, gecenin sonunda ise Cengiz İmren’i sahneye davet ederek Bilseydim şarkısına düet yaptı.

Editör: MURAT ÖZER