Megastar Tarkan’ın geçtiğimiz günlerde Londra ile başlayan Avrupa Turnesi’ne Mannheim ile devam ediyor. Uzun bir aradan sonra Mannheim’da ilk kez sevenleri ile bir araya gelen Tarkan, yılsonuna kadar Stockholm, Amsterdam, Wien, Zurich, Hannover ve Cologne’da gerçekleştireceği konserlerde sevenleriyle buluşmaya devam edecek.

MEGASTAR TARKAN’IN AVRUPA TURNESİ’NDE İKİNCİ DURAK: MANNHEİM

Avrupa Turnesi için yola çıkan Tarkan’ın Londra’dan sonra ikinci durağı Mannheim oldu. Uzun bir aradan sonra ilk kez Mannheim’da konser veren Tarkan, Mannheim’ın en önemli eğlence mekanlarından biri olan SAP Arnena’da gerçekleşen konserde eski ve yeni şarkılarının yer aldığı 22 şarkıdan oluşan repertuvar ile sevenlerine enerjisi her dakika yükselen unutulmaz bir gece yaşattı.

MEGASTAR TARKAN'DAN MANNHEİM'DA UNUTULMAYACAK PERFORMANS!

Kıpır kıpır şarkıları, kendine özgü dansları ve bitmeyen enerjisi ile gece boyunca kendisini izlemeye gelenlerin ayaklarını yerden kesen Tarkan, pop müzik dünyasının klasikleşmiş ve en sevilen şarkılarını arka arkaya seslendirdi. Binlerce kişinin eski ve yeni şarkılardan oluşan repertuvara tek bir ağızdan eşlik ederek, dev bir koro oluşturduğu konser, unutulmazlar arasındaki yerini aldı.

Konser boyunca enerjinin hep yüksek olduğu konser, sahne ve ışık şovlarıyla da izleyicilere görsel bir deneyim yaşattı. Konser sonunda yoğun istek üzerine tekrar sahneye dönen Tarkan, iki kez bis yaparak Avrupa turnesinin ilk konserini sonlandırdı.

MEGASTAR TARKAN'IN AVRUPA TURNESİ DEVAM EDİYOR!

Megastar Tarkan’ın Şahmeran Entertainmet organizasyonu ve Atlasglobal Hava Yolları’nın ulaşım sponsorluğunda gerçekleşen Avrupa Turnesi kapsamında vereceği konserler yılsonuna kadar devam ediyor. Tarkan, konser serisi kapsamında 2 Kasım’da Stokholm Hovet’de, 14 Kasım’da Amsterdam AFAS Live- Haineken Music Hall’da, 16 Kasım’da Viyana Wiener Stadthelle’da, 30 Kasım’da Zurich Samsung Hall’da, 6 Aralık’da Hannover TUI Arena’ da ve 21 Aralık’da Cologne Lanxess Arena’da sevenleriyle buluşacak.

KONSER TAKVİMİ: 

2 Kasım 2019: Stokholm, İsveç (Hovet)

14 Kasım 2019: Amsterdam, Hollanda (AFAS Live- Haineken Music Hall )

16 Kasım 2019: Wien, Avusturya (Wiener Stadthelle)

30 Kasım 2019: Zurich, İsviçre (Samsung Hall)

6 Aralık 2019: Hannover, Almanya (TUI Arena)

21 Aralık 2019: Cologne, Almanya (Lanxess Arena)

Editör: MURAT ÖZER