Ünlü sanatçı Sibel Can, yoğun istek üzerine, günler öncesinden rezervasyonları dolan Cahide Palazzo sahnesindeydi. Muhteşem repertuvarı ve yaklaşık üç saat süren sahnesiyle misafirlerinin hayatlarına unutamayacakları bir anı bırakan Sibel Can, ünlü moda tasarımcısı Amor Gariboviç’in özel iki ayrı tasarımı ile güzelliğinden de bahsettirdi. 

CAHİDE PALAZZO'DA SİBEL CAN ŞIKLIĞI…

Gariboviç, Siyah uzun, derin yaka dekolteli balık formundaki elbise  ve renkli payetli, kolları lavanta renkli tüylerle süslenmiş ikinci kostümle  yine farkını ortaya koydu.

İlk elbisede özel kristaller kullanarak, İşlemelerin elle yapıldığını söyleyen Gariboviç, ‘Sibel Can şıklığı diye bir şey var. Benim önerilerimi dikkate alan, bir taraftan da kendisi de her akımı yakından takip eden çok özel bir insan. Ülkem Sırbistan’da çok sevilen Sibel Can sayesinde memleketimin gurur duyduğu bir isim oldum’ dedi.

YALIN, ASİL VE EŞSİZ…

Çok yakında çok sürpriz bir ismin kendisine özel yaptığı bir şarkıyı müzikseverlerle buluşturacak olan Sibel Can, farklı tarzda kendine kariyer edinmiş bu ismin şarkısını ilk dinlediği anda çok beğenmiş. Şimdi son hızla, sahne, televizyon programı çekimlerine ve stüdyo çalışmalarına devam eden Sibel Can, müzik yelpazesini daha da genişleterek, hit şarkılarına bir yenisini daha eklemiş olacak!

Ünlü sanatçı, 26 Şubat Cumartesi akşamı bir kez daha  Cahide Palazzo’da sahne alacak.

Editör: MURAT ÖZER