Türk Müziğinin yaşayan efsaneleri arasında yer alan başarılı sanatçı Ümit Besen ve Rock'ın aykıtı starı Pamela, Ağaoğlu Maslak 1453 içerisinde yer alan Yeni Gazino'da sürprizlerle dolu bir sahne performansına imza attılar.

ÜMİT BESEN VE PAMELA YENİ GAZİNO'YU SALLADI

Sahneye çıkmadan önce basın mensuplarını kulislerinde ağırlayan Pamela ve Ümit Besen, birlikte müzik yapmaktan ve sahne almaktan son derece keyif duyduklarını dile getirdiler. Basın mensuplarının sorularını içtenlikle yanıtlayan ikiliden Pamela, usta sanatçıya övgüler yağdırırken gazino konsepti ile ilk kez bir sahne performansına imza atacağı için heyecanlı olduğunu ancak Ümit Besen'in deneyiminin ve tecrübesinin kendisini rahatlattığını dile getirdi.

BİRBİRİMİZE ŞANS VE UĞUR GETİRDİK

Birlikte seslendirdikleri ''Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?'' şarkısının Youtube'da 238.000.000 izlenmeye sayısına ulaşmasının kendileri içinde sürpriz olduğunu dile getiren Pamela, ''bence birbirimize şans ve uğur getirdik. Bu şarkıdan sonra Ümit Abi içinde benim içinde bambaşka kapılar açıldı'' sözleriylede samimi açıklamalar yapmış oldu.

Sahnedeki partneri Pamela'nın sözlerine katıldığını dile getiren Ümit Besen, ''İlk dinleyenler aslında bize gülmek için dinlediklerini söylediler. Tabiki şarkının ve yorumun gücü bu şarkıyı bambaşka bir yere getirdi. Ben sizlerin huzurunuzda Pamela'ya teşekkür ediyorum. Birlikte şarkının duygusunu tam anlamıyla dinleyenlere geçirdiğimize inanıyorum. Yoksa böyle bir rakama ulaşmamız kolay olmazdı.'' ifadeleriyle aynı samimiyette açıklamalarda bulundu.

KIRO POLEMİĞİNE USTA İŞİ CEVAP

Muhabirlerin ''Son günlerde yeni bir polemik var. Arabesk dinleyenleri kıro olarak nitelendiriyorlar. Sizin bu konudaki yorumunuz ne olacak sorusuna'' ''Öyle bir şey söz konusu olabilir i? O zaman aşık olan, kalbi atan, seven, sevilen, aşk acısı çeken herkes kıro oluyor. Bunu kesinlikle reddediyorum. Pamela'nında benimle aynı fikirde olduğuna eminim. Hayat başlı başına bir arabesk. Amerikalılar'ın da arabeski caz müzik. Çok manasız bir polemik.'' sözleriyle yanıt veren başarılı sanatçı Ümit Besen, röportajın ardından sahnedeki yerini aldı.

Geçmişten bugüne dillere pelesenk olmuş şarkılarının yanı sıra repertuarında Türk müziğinin seçkin eserlerinede yer veren Ümit Besen, seslendirdiği ''Dilektaşı'' şarkısından önce yaptığı ''şarkının bestecisi olan Ali Tekintüre'yi rahmetle anıyorum. Aynı zamanda bu şarkıyı seslendiren Gülden Karaböcek'e de Allah uzun ömürler versin. Son olarak canım arkadaşım Ferdi'yi de rahmetle anmak istiyorum. Bodrum Torba'dan her geçişimde Ferdi aklıma gelir. Zaten oda gittikten sonra bütün yük bana kaldı.'' açıklamalarıyla da geceye damgasını vurdu.

Ümit Besen'in ardından sahnedeki yerini alan Pamela, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile dikkat çekerken, sevilen şarkılarını mekanı dolduran müzisyenlerle birlikte koro halinde seslendirdi.

Muhteşem gecenin finalini 238.000.000 izlenen ''Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?'' şarkısı ile yapan ikili sahneyden alkışlar eşliğinde indi.

Editör: MURAT ÖZER