Rolls-Royce Motor Cars, markanın 115 yıllık tarihindeki en yüksek yıllık satışlarına 2018 yılında ulaştığını açıkladı.

2018'de dünya genelinde 50'den fazla ülkedeki müşterilere 4.107 otomobil teslimatını gerçekleştirdi .

Satışlar, model yelpazesindeki müşteri talebi ile yıl boyunca tüm bölgelerde arttı.

Markanın yeni nesil Phantom, baştan çıkarıcı Wraith ve etkileyici Dawn modelleri, bu büyümede büyük rol oynadı.

"2019 YILINDA DAHA DA BÜYÜK BİR BAŞARIYA ULAŞACAĞIMIZA EMİNİM"

Şirketin yıldaki performansını açıklayan Rolls-Royce Motor Cars CEO'su Torsten Müller-Ötvös; “2018, Rolls-Royce için en başarılı ve rekor bir yıldı. Dünyada tüm bölgelerimizde büyüme gördük. Müşterilerimizin her birine derinlemesine odaklanıyoruz ve özel,kişise taleplerini karşılıyoruz. Goodwood’daki Rolls-Royce ‘un evi, yetenekli ve özverili ekibimizin dünyanın en iyi, en çok aranan lüks ürünlerini yarattığı küresel bir lüks üretim mükemmelliği merkezi olarak kabul ediliyor. 2018’den not 2019 yılında daha da büyük bir başarıya ulaşacağımıza eminim’’ diye söyledi.

YENİ MODEL, DÜNYA MEDYASINDAN ÇOK OLUMLU TEPKİLER 

Yıl içinde dünyanın en önde gelen lüks evinde, ısmarlama kreasyonlarına eşi görülmemiş yenilikler ve kişiselleştirmeler ile sunulan yeni Rolls-Royce'un SUV modeli Cullinan uluslararası büyük beğeni topladı.

Rolls-Royce Cullinan lüks dört çeker anlayışının tamamen yeniden tanımladı. Yeni model, dünya medyasında çok olumlu tepkiler aldı.

"YAPTIĞINIZ HER İŞTE MÜKEMMELLİK İÇİN GAYRET EDİN"

Sir Henry Royce`un " Yaptığınız her işte mükemmellik için gayret edin. Var olanın en iyisini daha iyi hale getirin. Var olmadığı zaman ise onu yaratın."söylemindeki düşüncesinin bugünkü temeli olan ‘Cullinan'ın önümüzdeki dönemde Türkiye’ ye gelerek basına ve meraklılarına tanıtımı yapılacak.

Editör: MURAT ÖZER