Rolls-Royce Motor Cars, Cenevre Otomobil Fuarı ‘nda  ilk defa uluslararası bir sahnede  tüm mevcut otomobil portföyünü takdim etti.

SANAT, OTOMOBİL FUARINA SIÇRADI 

2018 yılındaki rekor kıran başarısının kalbinde özel sipariş, Cenevre Fuarında ilk Bespoke Cullinan modeliyle beraber 25 adet ile sınırlı olağanüstü Phantom koleksiyonundan birini sunuyor.
Cenevre otomobil fuarı açılışında konuşan Rolls-Royce Motor Cars Ceo’su Torsten Muller Otvos fuarda yer alan otomobilleri katılımcılara tanıttı. Rolls-Royce Motor Cars İstanbul’da ziyaretçilerini karşıladı.

PHANTOM TRANQUILITY 

Phantom Tranquility serisinde; 1906'da İsveç'de düşen meteoriti ve düştüğü yerdeki otantik detaylarından ilham alınılmıştır.

İmkansızı gerçekleştirenler için yaratılan Tranquility, Phantom’un lüks dünyadaki en nadir ve en çok arzu edilen nesne olarak durduğunun bir ifadesidir. Bu koleksiyon, dünya çapında sadece 25 örnekle sınırlıdır ve seçici koleksiyonerlerin satın almış olduğu Phantom ve Phantom Extended Wheelbase olarak mevcuttur. Phantom Tranquility’nin Gallery bölümüyle eşleşen 24 ayar altın kaplama detaylar da bulunmaktadır. 

CULLINAN CENEVRE 2019

Grand Tetons'un zirvelerindeki Wyoming’de gerçekleşen dünya lansmanında, global medya, Cullinan'ı açık bir şekilde “Her Yerde Zahmetsiz” otomobil olarak ilan etti. Bu dönüştürülebilir arazi otomobiliyle sevdiklerinizle nice maceraları yaratabilirsiniz. 

DAWN CENEVRE 2019

Cenevre 2019 ‘da sergilenen Dawn, bir ışıltılı kristal efekti ve Milori Sapphire boyası üzerine yeni geliştirilen Mavi Kristal ile tamamlandı. İki koltuklu üstü açık bir otomobilin zarif siluetinde Navy Blue deri ile süslenmiş karbon fiber Aero Cowling ile tamamlanmıştır.

BLACK BADGE 

Black Badge serisinin tanıtılmasından bu yana, daha genç, daha dinamik müşterileri, markanın kişiye özel sipariş seçenekleriyle geliştirerek yanıt verdi. 2019 Cenevre Otomobil Fuarı'nda Rolls-Royce markası iki güçlü Black Badge modelini sergiliyor. Galieo mavisi Dawn ve Gunmetal grisi Ghost.

ROLLS-ROYCE SANAT PROGRAMI 

Rolls-Royce Sanat Programı, son yıllarda Isaac Julien, Asad Raza, Dan Holdsworth ve Yang Fudong da dahil olmak üzere pek çok yüksek profilli sanatçıyı desteklemiştir. 
Rolls-Royce Motor Cars; 7-17 Mart tarihleri arasında, bir sanat sergisi yapılıyor.
Eserleri birçok bianelde sergilenen sanatçı Tomás Saraceno’nun yeni çalışması da katılımcılara sunuluyor.

Editör: MURAT ÖZER