Yıllardır, sanat, iş ve cemiyet hayatından bir çok isime Yaşam Koç’luğu ve Nefes Terapistliği yapan Merva Onur, koronavirüs (COVID-19) pandemisi süresince yine birçok ünlü isme, internet üzerinden grup nefes terapileri verdi.

EMRE ERTÜRK

HAYATIN İÇİN DÖNÜŞÜME HAZIRLAN 

Hastalığa yakalanan bir çok kişi de hastaneden çıkar çıkmaz, güçlenmek için soluğu Merva Onur’un virüse karşı geliştirdiği nefes tekniklerinde aldı. Aylardır, panik yaşayan, sağlığını korumak isteyen ve kesintisiz Merva Onur’un nefes eğitimlerine devam eden ünlüler de vardı. Bunlardan, ünlü ressam ve moda tasarımcısı, Emre Ertürk, nefes terapilerini çok sevdi. Ertürk, Merva Onur ile, kurucusu olduğu, Gea City; Gelişim, Erişim, Açılım Akademisinde de ortak ders verecekler. Bu özel dersler tamamen salgının; bedensel, ruhsal, zihinsel ve duygusal yaralarını iyileştirmek üzere programlandı.

MERVA ONUR

Bugün ve gelecekte; sağlık ve güçlenmek için, hücrelerimizi, doğru nefes teknikleri ile nasıl yenilememiz gerektiğini, renk, konu, çizimlerle, plan ve hayallerimizi farklı yüzeyler üzerinde somutlaştırarak, anda yaratarak hücrelerimize mühürlemeyi öğreneceğiz. Tüm programın detaylı ve eşit desteklenmesi için süper body kısmında, uygulanması en doğru beslenme tekniklerini, bedenin ahenk ile hareket etme tekniklerini, online uygulamalı öğreneceksiniz.

YENİLEN - MERVA ONUR 

Olma Sanatı, altın nefes ile iyi olma halini deneyimlemek için kurgulanmış bir sanattır. Birçok derste kendimizi keşfederek yaşam enerjisini hayat akışına uyumlanabileceğimiz bir programdır.

MÜHÜRLEN - EMRE ERTÜRK 

Yaratıcılıkla anı mühürlemek için bilinç açmanın önemi ve öğrencilerin bilinçlerinin açılmaları; renkler, formlar, hikayeler ile anı mühürlemeleri için; içimizle (varlığa) bağlantıya geçeceğimiz bir program olacak.

DOĞRU BESLEN - VERDA ÇAKAN 

Bu özel programda, nasıl beslenmeliyiz sorusunun yanı sıra vücudumuza iyi bakabilmek ve sürekliliği sağlayabilmek için bilinçaltımıza doğru soruları sorarak zihin ve bedenin dengesini bulmaya çalışacağız.

HAREKETLEN - EMRAH YILDIRIM 

Daha ince, kuvvetli ve esnek olabilmeniz için sıkılaştırıcı hareketlerden oluşan bir program hazırladım. Kas kuvveti ve dayanıklılığınızı zorlayacak, vücudunuzu şekle sokacak çeşitli egzersiz türlerinden oluşan bir derstir.

Editör: MURAT ÖZER