Esans dünyasının yaşam alanını Gebze’deki üssüne entegre eden MG International Fragrance Company bu yıl kadınlar gününde sağlık odaklı bir etkinlik gerçekleştirdi.

ASLIŞAH ALKOÇLAR

‘Sen bir MG Kadınısın’ mottosuyla yüze yakın MG kadın çalışanı, Aslışah Alkoçlar’ın koçluğunda Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

"İNSANLARIN HAYATINDA SPORU VAZGEÇİLMEZ BİR ALIŞKANLIĞA DÖNÜŞTÜRMEK BENİM İÇİN ÖNEMLİ BİR MİSYON"

Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili Aslışah Alkoçlar: "Sadece bir üretim tesisi değil aynı zamanda çalışanlarına ayrıcalıklı bir yaşam alanı da sunan MG International Fragrance Company’nin kadınlarıyla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimizin sonunda katılımcılardan aldığım pozitif geri dönüşler beni çok etkiledi. Kendimize zaman ayırabilmek hayatımızda bir denge kurabilmekten, bunun yolu da vücudumuzu sağlıklı tutmaktan geçiyor. İnsanların hayatında sporu vazgeçilmez bir alışkanlığa dönüştürmek benim için önemli bir misyon" dedi.

MG International Fragrance Company Kurumsal İletişim Müdürü Duygu Beşbıçak da: ‘60 yıla yakın süredir insan odaklı yaklaşımı ve vizyonu ile esans sektöründe faaliyet gösteren MG International’da Dünya Kadınlar Günü’nü kutlamak gerçekten de bir ayrıcalık. Bugün Aslışah Alkoçlar’la kendimizi çok daha iyi hissederek olumlu duygularımızı pekiştirdik. Aslışah Alkoçlar’ın Wellness Direktörlüğünde egzersizlerimizi tüm mesai arkadaşlarımızın dahil olacağı şekilde programlayarak, sağlıklı ve güzel anılar biriktirmeye devam edeceğiz.’

Editör: MURAT ÖZER