Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur’un geliştirmiş olduğu Örümcek Ağı estetiği, dünya basınında yer almaya devam ediyor.

Op. Dr. Bülent Cihantimur’un geliştirdiği ve 2011 senesinden beri kliniklerinde yaptığı Örümcek Ağı estetiği, cilt olan her yere uygulanan bir teknik. Spider Web Butt Lift ismiyle, Cihantimur’un kalça bölgesine de yaptığı uygulama dünya basınının da ilgisini çekti.

Kalçaları sıkılaştıran, transfer edilen yağın tutunmasını sağlayan tekniği hakkında Cihantimur şu şekilde açıklamalarda bulundu;

YABANCI HASTALARIM EN ÇOK KALÇA ESTETİĞİ İÇİN GELİYORLAR

Yabancı çok fazla hastam var ve son dönemlerde en fazla talep edilen uygulamaların başında ise, kalça estetiği geliyor. Brezilya poposu estetiği olarak da bilinen bu operasyonu geliştirdiğim Örümcek Ağı estetiği ile kombine ediyorum. Bu yeni tekniğin adı Spider Web Butt Lift. The Sun Gazetesi başta olmak üzere başka medya mecralarında da yer alan bu tekniğin temelinde ipler var.

Bu ipleri cilt altı dokusuna tıpkı örümcek ağına benzer şekilde yerleştiriyorum ve bu iplere vücut tepki veriyor. Hemen iplerin etrafına dokuyu iyileştirmek için kendi biyolojik ağını örüyor. Bu biyolojik ağ, belirgin bir sıkılaşma ve toparlanma sağlıyor. İpler altı ay içinde eriyor ve bu ağ yaşamını devam ettiriyor. Spider Web Butt Lift ise, yine aynı felsefe ile çalışan bir mekanizma. Popoya transfer edilen yağlara kalıcı yağ yuvaları oluşturuyor. Kısaca yağlar bu biyolojik ağın içinde yaşamaya devam ediyorlar.

Spider Web Butt lift’in avantajlarını şu şekilde sıralayabilirim:" Kalıcı yağ yuvaları, daha sıkı ve dik kalçalar, daha güzel ve selülitsiz bir cilt, sarkıklığı giderilmiş bir kalça. İşte bu haliyle de dünya basınının ilgisini çekti ve bültenlerinde yer veriyorlar" dedi.

Editör: MURAT ÖZER