Yalın tasarımı ve doğalın hakimiyetindeki gastronomi anlayışını, güncel sanat ile birleştiren Club Marvy, İzmir’in doğa harikası Kesre Koyu’nda 180 dönümün içine yayılan, yemyeşil bir bitki örtüsü ile post modern bir tatil deneyimi sunuyor. Club Marvy’nin en özel köşelerinden biri olan Atelier Marvy, sezon boyunca ağırladığı sanatçılarla, bilinen sergileme mekanlarının dışına çıkararak, Ege kıyısında misafirlerini sanat ve doğa ile iç içe bir yolculuğa çıkarıyor. 

Sanatın, insanın özüne dönmesindeki en önemli iyileştiricilerden biri olduğuna inanan Club Marvy, yerel zanaat ve üretime duyduğu saygının devamını, galeri ve workshop alanından oluşan Atelier Marvy ile de hayata geçiriyor. Atelier Marvy, her sezon değerli sanatçılar ile 5 ayrı sergi gerçekleştiriyor. 2018 yazının üçüncü sergisini ise, Ferhan İstanbullu ve Döne Otyam’ın küratörlüğünde; çağdaş sanatın dikkat çeken temsilcilerinden, Diyarbakır’da yaşayan ve üretmeye devam eden iki değerli ismi olan Cengiz Tekin ve Erkan Özgen’in yerleştirmeleri ve eserleri ile açıyor.

Daha önce çalışmaları İtalya, Yunanistan, Şili, Amerika, İngiltere gibi dünyanın farklı noktalarında sergilenen Cengiz Tekin, “Gökyüzündeki Duvar” başlıklı yerleştirmesi ve video ağırlıklı çalışmaları ile Atelier Marvy’nin konuğu oluyor. ‘’Wonderland’’ isimli çalışması ile geçtiğimiz İstanbul Bienali’nde tüm dikkatleri üzerine toplayan Erkan Özgen’in ise, “Zamanın Belleği” başlıklı solo sergisini, Atelier Marvy’de sanatseverlerle buluşturuyor.

28 Temmuz Cumartesi günü açılışı gerçekleştirilen sergi, cemiyet ve sanat dünyasından çok değerli isimleri Ege’de buluşturdu.  Ayça-Mehmet Ali Bayar, Burcu Esmersoy, Cansu Akbel, Deniz Kulaçoğlu, Eda Mutuşoğlu, Füsun-Lütfi Aygüler, Merve Kotil Kohen,, Işık-Tara Kutay, Seza Paker- Ali Akay, ve Seda Bilgin gibi Marvy Dostları, Atelier Marvy’nin misafirleri arasındaydı.

Editör: MURAT ÖZER