Tasarım ve dekorasyon dünyasının yeni merkezi HOM Design Center, ünlü sanatçı Gülçin Anıl’ın “Dönüş” başlıklı sergisi kapsamında düzenlediği gecede, kültür-sanat, cemiyet ve iş dünyasının önde gelen isimlerini ağırladı. Geçtiğimiz gün, HOM Design Center AVM Müdürü Alkım Çetin ev sahipliğinde düzenlenen özel gecede, sergi açılışını, iftar yemeği ve sema ritüeli takip etti.
 

HOM DESIGN CENTER, SANATÇI GÜLÇİN ANIL'IN SON SERGİSİNİ KALABALIK BİR DAVET EŞLİĞİNDE TANITTI!

Eroğlu Yapı’nın karma projesi Skyland İstanbul bünyesinde yer alanTürkiye'nin ve dünyanın önde gelen mobilya ve dekorasyon markalarını tek çatı altında toplayan konsept alışveriş merkezi HOM Design Center, özel bir geceye ev sahipliği yaptı. HOM Design Center AVM Müdürü Alkım Çetin ev sahipliğinde düzenlenen gece, ünlü sanatçı Gülçin Anıl’ın “Dönüş” başlıklı resim sergisinin açılışı ile başladı. Anıl’ın özgün çizgisini soyut figüratif bir tarzla tuvale aktardığı, Mevlana’nın güzel öğretilerini hatırlatan ve ruha dönüşü sembolize eden Semazenler Serisi’nden yapıtları bir araya getiren sergi, davetlilerin beğenisini topladı.
 

HOM Design Center’ın kültür-sanat, cemiyet ve iş dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdiği gece, iftar yemeği ile devam ederken, ışık ve ses gösterisi eşliğindeki sema ritüeli ile son buldu. Gülçin Anıl’ın “Dönüş” sergisi, 31 Mayıs 2019 Cuma gününe kadar, HOM Design Center’ın 3. katında izlenebilir.
 

ÜNLÜ MARKALAR, NADİDE ESERLER VE YEPYENİ FİKİRLERİN BULUŞMA MERKEZİ

HOM Design Center, ünlü markaların yaratıcı tasarımlarını beğeniye sunarken, ev ve ofislerini kendi zevklerine göre tasarlamak isteyenler için kaliteli ve yaratıcı çözümler barındırıyor. Zengin marka karmasıyla ziyaretçilerin pek çok seçeneği tek adreste bulabileceği konforu ve zaman tasarrufunu sağlayan projede yer alan markalar arasında Bretz, By Kepi, Casa, Cumba Garage, Cumba Selection, Çilek, Dartiste, Dekor 34, Dokumacı, Enne Mobilya, Enza, Ersa, Estetik Decor, Evist, Fatih Kıral, Fatih Kıral Kids, Fuga, Halsa, Hamm, İdaş, İşbir Yatak, Kaas, Koleksiyon, Lazzoni, Luxi Lighting, Maison, Mete Bronz, Metin Akpınaray, Mira Mobilya, N Design, Natuzzi, Özartaş, Siemens, Simurg, Sit Design, Stella, Şark Halı, Tepe Home, Vanessa, Yatsan, Zirve bulunuyor.

Editör: MURAT ÖZER