Projehane sanatseverleri özgün bir sergide buluşturdu. Pervin Ersoy ve Bilge Kuru yönetimindeki  Projehane, Türk geleneksel ve çağdaş sanatını paylaşma ve farkındalığı arttırma misyonunun yanı sıra Türk sanatçıların eserlerini sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

PELİN AKIN - PERVİN ERSOY - BERRİN YOLERİ

Pervin Ersoy ve Bilge Kuru yönetimindeki  Projehane, Türk geleneksel ve çağdaş sanatını paylaşma ve farkındalığı arttırma misyonunun yanı sıra Türk sanatçıların eserlerini sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

TAREK MOURAD - DENİZ SAY - BİLGE KURU

Sıradan malzemeleri sıradışı sanat yapıtlarına dönüştüren ressam Deniz Say’ ın “Döngü” isimli özel sergisine  sanat, moda ve iş dünyasından ünlü simalar katıldı.

HÜLYA KALYONCU

İstanbul Boğazı’ nın etkileyici manzarasına konumlanan Four Seasons Hotel Bosphorus’ ta gerçekleşen sergiye davetli olarak katılan Berrin Yoleri, Pelin Akın, Hülya Kalyoncu, Dilek Hanif, Merih turan, Umut Akyürek, Mert Aslan, Serap Sarı, Arzu Özal, sanatçının eserlerine büyük ilgi gösterdi.

MERİH TURAN

İleri Dönüşüm tuvallerde yansıyor. Sıradan malzemeleri sıra dışı sanat yapıtlarına dönüştüren ressam Deniz Say’ ın “Döngü” isimli özel sergisine sanat, moda ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı.

İstanbul Boğazı’ nın etkileyici manzarasına konumlanan Four Seasons Hotel Bosphorus’ ta gerçekleşen sergiye davetli olarak katılan Pelin Akın, Berrin Yolleri, Hülya Kalyoncu, Umut Akyürek, Dilek Hanif, Mert Aslan, Serap Sarı, Arzu Özal, Işık Durak sanatçının eserlerine yoğun ilgi gösterdi.

ALEYNA YAĞCI - IŞIK DURAK - BANU GÖKYAR

ARZU ÖZAL 

DİLEK HANİF 

ARZU ÖZAL - ECE KIRAL - ARZU KUNT - AYLA ÖZTÜRK - NURAY FENERCİOĞLU - BURCU ANIK - BİLGE KURU - DENİZ SAY - HÜLYA KALYONCUOĞLU 

MERİH TURAN - BURCU ERÇİL - FULYA NAYMAN

Editör: MURAT ÖZER