QNB Finansbank çalışanları Yedi Kocalı Hürmüz oyununu sahneye taşıdı Türk Tiyatrosunun unutulmaz eserlerini her yıl sahneye taşıyan QNB Finansbank çalışanları bu yıl da Yedi Kocalı Hürmüz ile sahnede yer aldı.

Çalışanlarının sadece iş hayatlarına değil sosyal hayatlarına da katkı sunma stratejisi ile yola çıkan QNB Finansbank, çalışanlarına destek olmaya devam ediyor. Dokuz yıldır geleneksel hale gelen sahne performanslarına bir yenisini daha ekleyen finansçılar, bu yıl Yedi Kocalı Hürmüz oyununu sahneledi.

QNB FINANSBANK ÇALIŞANLARI YEDİ KOCALI HÜRMÜZ OYUNUNU SAHNEYE TAŞIDI 

Sadık Şendil tarafından yazılan oyun 29 Haziran Cumartesi akşamı Caddebostan Kültür Merkezi’nde sahnelendi. QNB Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Aras ve QNB Finansbank Yönetim Kurulu Üyesi Teoman Kerman ile birlikte 650’ye yakın finansçının ve davetlinin izlediği oyunun tüm geliri, Darüşşafaka Cemiyeti’ne bağışlanarak çocukların eğitimine katkı sağlandı.

Yönetmenliğini Sitare Bilge’nin yaptığı müzikalin müzik direktörülüğünü İlker Yeter yaptı. Yine koreografisini Didem Koban Demirkol’un , prodüksiyonunu ise ArtFellas gerçekleştirdiği müzikal izleyicilerden büyük alkış aldı.

Etkinlikle ilgili konuşan QNB Finansbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Cenk Akıncılar, “QNB Finansbank olarak, çalışanlarımıza hobileri ve sosyal hayatla ilgili çeşitli imkanlar sunmayı çok önemsiyoruz. İnsan odaklı yönetim anlayışımızla çalışanlarımızı geliştirmeye devam ediyoruz. Bugün de finansçılarımızın 8 aylık hazırlık çalışmasının sonucu olarak büyük bir başarı ile Yedi Kocalı Hürmüz Müzikalini sahneleyen finansçılarımızı tebrik ediyorum. Kurum olarak çalışanlarımızın sosyal, kültürel ve entellektüel gelişimine katkıda bulunmayı, iş ve sosyal yaşamı birlikte sürdürmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Değerli finansçılarımızın da katkılarıyla faaliyetlerimizi gelecek yıllarda da sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Yedi Kocalı Hürmüz Müzikalini sahneleyen finansçılar: Hediye Bozduman, Emre Yıldız, Bahadır Alin, Nevin Yılmaz, Kemal Nişancı, Eyüp Emre Alptekin, Ayhan İlhan, Orçun Celil Coşkun, Bahadır Uzun, Hasan Emre Şamiloğlu, Özgür Göçen, Özgü Ferkoğlu, Duygu Tontaş, Seyyare Salihoğlu, Serap Kahraman, Vildan Demirci, Bahadır Ulaş, Süheyla Tutacak, Erna Andiçer Yücealemdar, Zeynep Çelen

YEDİ KOCALI HÜRMÜZ MÜZİKALİ 

19. yüzyılın sonlarında İstanbul’un Taşkasap semtinde yaşayan Hürmüz, hepsi farklı mesleklerden olan birbirinden habersiz altı koca ile evlenmiş, ancak yetinmeyip yedinci bir erkeğe aşık olan bir kadındır. Sonunda amacına ulaşarak bu kişiyle de bir evlilik yapar.

Kocalarının eve geliş-gidiş zamanlarında çatışmalar meydana gelince Hürmüz oldukça zor bir durumda kalır. Hepsinin bir arada idare etmeye çalışan Hürmüz’ün işi bu kez gerçekten zordur.

Acaba kurtulabilecek miydi?

Editör: MURAT ÖZER