Dünyaca ünlü Hilton otellerinin Maslak bölgesinde konumlanan oteli Hilton Istanbul Maslak, sanata destek çerçevesinde solo sergilere yaptığı ev sahipliğine Ocak ayında Sema Bayraslı’nın eserleriyle devam ediyor. Sanatın birçok alanında çalışmalara imza atan Bayraslı’nın eserlerinin bir ay boyunca sergileneceği serginin açılış kokteyli 17 Ocak Cuma günü 19.00’da gerçekleşecek.

Sanata ve sanatçıya verdiği destekle birçok sanatçının eserlerine ev sahipliği yapan Hilton Istanbul Maslak, yılın ilk sergisine ünlü sanatçı Sema Bayraslı’nın İçsel Bütünleşme’ sergisi ile devam ediyor. Otelin lobi alanında yer alan sanat galerisinde bir ay boyunca sergilenecek eserler, 17 Ocak Cuma günü 19.00’da gerçekleşecek olan açılış kokteyli ile sanatseverlerle buluşacak.

RENKLERİN BÜYÜLEYİCİ ETKİSİ VE FIRÇANIN KIVRAKLIĞINI HAYAL GÜCÜYLE BİRLEŞTİRİYOR

Seramik ve Cam Sanatı alanından mezun olan Sema Bayraslı, renkleri sınırsız kullanabilme tutkusuyla resim sanatına yönelerek yağlıboya çalışmalarına başlamıştır. Yağlıboyanın yanı sıra dijital resim alanında da eserler veren Bayraslı, tuval, boya, fırça, palet kullanarak geleneksel anlamda resim yapmanın kendisine ayrı bir haz verdiği inancıyla bu alandaki çalışmalarına devam etmektedir. Son çalışmalarında, insanların iç ve dış dünyasındaki çatışmaları sürrealist fikir akımı üzerinden yorumlayan Bayraslı’nın kişisel ve karma olmak üzere birçok sergisi bulunmaktadır.

Editör: MURAT ÖZER