Herbal Essences PURE:renew, dünyanın en büyük botanik bahçelerinden Royal Botanic Gardens, Kew tarafından içeriği onaylanan tek uluslararası saç bakım markası oldu. İçeriğindeki doğal bileşenlerden yola çıkarak Merve Hasman ile birlikte ‘’Doğanın Sırrını Keşfet!’’ adlı fotoğraf sergisi gerçekleştirildi.

ÜNLÜ İSİMLER "DOĞANIN SIRRINI KEŞFET" FOTOĞRAF SERGİSİNE AKIN ETTİ 

Aslı Tandoğan, Ayşe Boyner, Elif Boyner, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Hande Çilek, Şahika Ercümen, Selma Çilek, Zeynep Mayruk ve Dilara Koçak’ın Merve Hasman’ın objektifine poz verdikleri fotoğraflarının yer aldığı sergi, 10 Eylül’de Komşuköy’de gerçekleşen etkinlikte tanıtıldı.

Herbal Essences PURE: renew serisi, 250 yıllık deneyimi ile botanik biliminde önde gelen otorite Royal Botanic Gardens,Kew tarafından içeriği onaylanan ilk ve tek uluslararası saç bakım markası olma özelliği taşıyor. Herbal Essences PURE:renew; %90 doğal köken içeren, parafin, gluten,renklendirici bulunmayanve Royal Botanic Gardens, Kew tarafından onaylanan gerçek botanik içeriğini vurgulamak için gerçekleştirdiği fotoğraf sanatçısı Merve Hasman tarafından hazırlanan sergi ile tüm kadınları ‘’Doğanın sırrını keşfet!’’meye çağırıyor.

Aslı Tandoğan, Ayşe Boyner, Elif Boyner, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Hande Çilek, Şahika Ercümen, Selma Çilek, Zeynep Mayruk ve Dilara Koçak ile gerçekleştirilen çekimde ünlü isimler, Merve Hasman’nın objektifinin karşısına geçerek doğanın sırrını saçlarında yansıttıkları kareler ortaya çıkardılar.

10 Eylül’de Komşuköy’de gerçekleşen sergi açılış etkinliğine Aslı Tandoğan, Elif Boyner, Begüm Kütük Yaşaroğlu, Şahika Ercümen, Selma Çilek, Zeynep Mayruk, Dilara Koçak, Banu Birkan ve Güliz Onursal gibi ünlü isimler katılım sağladı. Etkinlikte Merve Hasman fotoğraflarını davetlilere anlatırken, gezgin blogger Ufuk Onur Tapan, Royal Botanic Gardens, Kew ile ilgili tecrübelerini aktardı. Doğanın sırlarını yansıtan fotoğraf sergisini gezen davetliler, doğanın içerisinde keyifli bir etkinlik geçirdi.

Editör: MURAT ÖZER