Sanatseverlerle buluşmaya devam eden 3. Uluslararası Sanat Festivali ünlü isimleri ağırlıyor. Sahne performansı ile birçok kişinin sevgisini kazanan Zeynep Mansur, festivali ziyaret ederek tuval başına geçti.

20 YILLIK İMAJINI DEĞİŞTİRDİ 

Türkiye’de sanatın geniş kitleler tarafından sevilmesini ve gelişmesini sağlamak amacıyla Bilkent Center’da düzenlenen 3. Uluslararası Bilkent Sanat Festivali’ni ziyaret eden Zeynep Mansur, resim yapmaya başladığını iletti. Yeni imajıyla dikkatleri üzerine çeken Mansur, “Sezen Aksu şarkılarının yer aldığı bir konser projesiyle sevenlerimin karşısında olacağım. Bu proje için 20 yıllık saçlarımı değiştirdim. Radikal bir karar oldu ama yeni saçıma çok alıştım” dedi.

FESTİVALE YOĞUN İLGİ

5 Mayıs’a kadar Bilkent Center’da devam eden 3. Uluslararası Sanat Festivali, dolu dolu programıyla sanat tutkunlarıyla buluşuyor. Atölye çalışmalarından özel performanslara, müzik dinletilerinden dans gösterilerine kadar birçok farklı etkinlik sanatseverlerle interaktif bir şekilde sürüyor.Ukrayna, İspanya, Kuveyt, Yunanistan, Umman, İran, Makedonya, Gürcistan gibi dünyanın farklı ülkelerinden sanatçıların yanı sıra Türkiye’den de birçok resim ve heykel sanatçısının bulunduğu festivale sanatseverlerin ilgisi ise oldukça yoğun.

 “RADİKAL BİR KARAR OLDU”

Festivalde sanatçı dostlarını ziyaret eden ünlü sanatçı Zeynep Mansur da tuval başına geçti. Sanatçı dostlarının sayesinde resim yapmaya başladığını ve her geçen gün bu alanda kendini geliştirdiğini ifade eden Mansur, “Ailem Ankara’da yaşıyor ve buraya sık sık geliyorum. Son olarak sanat festivali yapıldığı haberi alınca yoğun iş temposundan fırsat yaratıp geldim. Gençliğimi yaşadığım bu şehirde sanatın değer gördüğüne şahit olmak beni son derece mutlu ediyor” dedi. Yeni sezon projeleri hakkında da konuşan Mansur, “Sezen Aksu şarkılarının yer aldığı bir konser programı hazırladım. Ramazan’dan sonra İstanbul, Ankara ve İzmir’in içinde yer alacağı konser serisi başlayacak. Bu proje için 20 yıllık saçlarımı değiştirdim” diye konuştu. “Kendimle ilgili yenilik yapmak istiyordum” diyen ünlü isim “20 yıldır sarışındım. Yeni imajımla sahneye çıktığımda insanlar çok şaşırdı ve çok beğendi. Beğenmedim diyenle karşılaşmadım. Yeni saçıma kendimde çok alıştım. Radikal bir karar oldu ama çok memnunum” ifadelerine yer verdi.

Editör: MURAT ÖZER