Bu yıl 57'ncisi düzenlenen Altın Portakal Film Festivali'nin Ulusal Yarışma kategorisinde yarışan 'Kan Kırmızı' filminin ekibi, seyirciyle buluştu. 

Türkiye'nin en uzun soluklu film festivali olan ve bu yıl 57'ncisi düzenlenen Antalya Altın Portakal Film Festivali, Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla gerçekleşiyor. Festivalin dün akşam seyirciyle buluşan ilk filmi olan 'Kan Kırmızı'nın yönetmeni Atalay Taşdiken, oyuncular Mehmet Usta ve Özge Gürel, bugün düzenlenen söyleşide, seyirciyle buluştu.

'HER GÜN BU HİKAYELERE UYANIYORUZ'

Canlandırdığı karakterin yaşadıklarını, çevresindeki birçok kadının yaşadığını söyleyen filmin oyuncularından Özge Gürel, “Atalay hocayla ilk tanıştığımızda o kadar zarif bir coşkuyla anlattı ki senaryoyu, okumama gerek kalmadı ve hikayenin içerisinde olmak istediğimi söyledim. Erkekliğin, birilerine oya gibi işlendiğinde, etlerine dokunduğunda ve karşımızdaki erkeklerin de bunu kolu, bacağı gibi sahiplendiğinde hayatta kalmanız çok zor oluyor. Kendi çevremde bile o kadar çok bu durumda olan kadın var ki,  o nedenle karakteri çıkarırken hiç zorlanmadım. Çünkü her gün bu hikayelere uyanıyoruz. Keyifli, çok zorlamayan bir süreçti. En çok zorlandığım kısım, karın yansıması nedeniyle güneşe bakamamamdı" dedi

Editör: MURAT ÖZER