ABD Başkanlık seçimlerinde Türkiye saati ile oy verme işleminin sonuçlandığı Indiana’da ilk sonuçlar açıklanmaya başladı.

ABD medyası, ABD Başkanı Donald Trump’ın, rakibi Joe Biden karşısında ilk sonuçlara göre Kentucky ve Indıana eyaletlerinde önde olduğunu duyurdu.

ÜÇ EYALETTE DAHA OY VERME İŞLEMİ SON ERDİ

ABD’nin Georgia, Güney Karolina ve New Hampshire eyaletlerinde oy verme işlemi sona erdi.

ABD halkı, 46’ıncı başkanını seçiyor. ABD Başkanı Donald Trump ve ABD Başkan Adayı Joe Biden’ın yarıştığı tarihi seçimde Georgia, Güney Karolina ve New Hampshire eyaletlerinde oy verme işlemi sonuçlandı. ABD medyası, bu eyaletlerden ilk sonuçların gelmesinin beklendiğini duyurdu.

2016 SEÇİMLERİNDE GEORGIA VE GÜNEY KAROLİNA’DA TRUMP KAZANMIŞTI

ABD Başkanı Donald Trump ile Hillary Clinton arasında 2016 yılında yapılan seçimde Georgia ve Güney Karolina eyaletlerini Trump, New Hampshire eyaletinde ise Hillary Clinton kazanmıştı. Trump, Georgia’da yüzde 50,4, Güney Karolina’da ise yüzde 54,9 oy almıştı. Clinton ise New Hampshire’da yüzde 46,8 ile Trump’ın önünde eyalette birinci gelmişti.

ABD'NİN OHIO VE KUZEY KAROLİNA EYALETLERİNDE OY VERME İŞLEMİ SONA ERDİ

ABD halkı, 46’ıncı başkanını seçiyor. ABD Başkanı Donald Trump ve ABD Başkan Adayı Joe Biden’ın yarıştığı tarihi seçimde Ohio ve Kuzey Karolina eyaletlerinde oy verme işlemi sonuçlandı. ABD medyası, bu eyaletlerden ilk sonuçların gelmesinin beklendiğini duyurdu.

2016 SEÇİMLERİNDE OHIO VE KUZEY KAROLİNA’YI TRUMP KAZANMIŞTI

ABD Başkanı Donald Trump ile Hillary Clinton arasında 2016 yılında yapılan seçimde Kuzey Karolina ve Ohio eyaletlerini Trump kazanmıştı. Trump seçimi Ohio’da yüzde 51,3, Kuzey Karolina’da ise yüzde 49,8 oy oranıyla Hillary Clinton’ın önünde bitirmişti.

Editör: MURAT ÖZER