Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, her yeri dezenfekte edilen makam odasında Başkanvekili Mehmet Hacıarioğlu ile Genel Sekreter Cansel Çevikol Tuncer'i kabul etti ve bir süre görüştü. Başkanvekili Hacıarifoğlu, çıkışta Başkan Böcek'in sağlık durumu ile ilgili soru üzerine, "Sağlığı gayet iyi" dedi.

BÖCEK, VEKALETİ GERİ ALDI

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Özel Kalem Müdürlüğü aracılığıyla göreve döndüğünü resmi bir yazışma ile duyurdu. Resmi duyuruda, "17 Ağustos 2020 tarihinde ayrıldığım hastalık iznimden dönerek 8 Aralık 2020 tarihinde göreve başladım. Bilgi ve gereğini arz ve rica ederim" dedi. Resmi yazı, Antalya Valiliği, kamu kurumlarına gönderildi, Başkanvekili Mehmet Hacıarifoğlu'na tebliğ edildi.

Başkanlık katına çıkan ve Başkan Böcek'e "Geçmiş olsun" demek için gelen daire başkanları, şube müdürlerinin tamamının maskeli olmasına rağmen zaman zaman sosyal mesafeyi gözardı ettikleri görüldü.

Başkan Böcek'in Büyükşehir Belediyesi'ndeki ana yerleşke binasındaki makam odası ile Atatürk Kültür Merkezi'ndeki başkanlık ofisinde çalışmaları sürdüreceği, her iki makam odasında gerekli sağlık donanımlarının düzenlendiği açıklandı.

'DUA EDEN, KATKI KOYAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER'

Antalya'da, koronavirüse yakalanıp, akciğerlerinde oluşan hasar nedeniyle yaklaşık 4 ay süren tedavisinin ardından makam koltuğuna yeniden oturan Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. İlerleyen günlerde basın toplantısı yapacağını belirten Başkan Böcek, sosyal medya hesabından Antalyalılara seslendi. Başkan Böcek, mesajında, "Kıymetli vatandaşlarım, bugün itibarıyla görevimin başındayım. Beni bugünlere getiren, dua eden, katkı koyan herkese sonsuz teşekkürler. Başkanvekilimizle, Genel Sekreterimizle, daire başkanlarımızla görüştüm. Bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla sevgili hemşerilerimin emrinde olmaya, hizmet etmeye devam edeceğim. Sevgili vatandaşlarımdan ricam, kuralları ihmal etmeyelim. Sağlıklı günler diliyorum. Hepinizi çok seviyorum" dedi.  

Editör: MURAT ÖZER