Ermenistan’ın sivillere yönelik saldırıları devam ediyor. Azerbaycan’ın Gence ve Mingeçevir kentlerine düzenlenen füzeli saldırıda ilk belirlemelere göre 2’si çocuk 5 kişi yaşamını yitirdi, 35 kişi ise yaralandı.

Ermenistan, Azerbaycan’ın Gence ve Mingeçevir kentlerini füzelerle vurdu. Sivillere yönelik düzenlenen saldırıda 2’si çocuk 5 kişinin hayatını kaybettiği, 35 kişinin ise yaralandığı duyuruldu.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Hikmet Hacıyev, yaptığı açıklamada, “Ermenistan'ın Gence'ye füze saldırısı sonucunda 35 sivil yaralandı ve 5 sivil öldü. 2 çocuk ölüler arasında. Arama kurtarma çalışmaları halen devam ediyor. Ermenistan'ın terörü ve savaş suçları devam ediyor” dedi.

ERMENİ GÜÇLERİ GENCE VE MİNGEÇEVİR'İ HEDEF ALDI 

Ermenistan ordusu Azerbaycan'ın Gence ve Mingeçevir kentine füze saldırısı düzenledi. Gence'deki saldırıda 6 sivil hayatını kaybetti, 35 sivil yaralandı.

İşgalci Ermenistan'ın Azerbaycan'daki sivillere yönelik saldırıları sürüyor.Ermeni ordusunun Gence ve Mingeçevir'e düzenlediği füze saldırısında bölgeye 2 füze isabet etti. Onlarca ailenin yaşadığı bina yıkıldı. Ermeni güçlerinin Gence'ye attığı füzelerden biri, çok katlı binaya isabet etti. Onlarca ailenin yaşadığı bina tamamen yıkıldı.Enkaz altında kalan sivilleri kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Editör: MURAT ÖZER