Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, 23 Ağustos-8 Eylül arasında Ankara'da düzenlenecek Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası öncesi A Milli Takım'a destek verdi.

"BAŞARI BİZİM DOĞAMIZDA VAR"

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sarı lacivertli kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Türkiye'nin Avrupa şampiyonu olabilmesi için Kadın Milli Voleybol Takımı'nın etrafında birlik olunması ve kenetlenmesi gerektiğini belirtti.

Koç mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası bu sene 23 Ağustos-8 Eylül tarihleri arasında Ankara'da düzenlenecek. Bu turnuvaya 3'üncü kez ev sahipliği yapıyoruz ve milli takım olarak turnuvaya 13 kez katıldık. En büyük başarımız ikincilik. Bildiğiniz gibi kadınlar voleybol seviyesinde kulüpler bazında ülkemiz Avrupa'nın en kuvvetli kulüplerinden birine sahip. Bu sefer şampiyon olmak adına 14'üncü kez katıldığımız bu turnuvada Filenin Sultanları'nın etrafında kenetlenelim, birleşelim, onları destekleyelim, onlara omuz verelim ve hep beraber takımımızın şampiyonluğa ulaşmasında katkı sağlayalım. Başarı bizim doğamızda var."

Editör: MURAT ÖZER