Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, sarı-lacivertli ekibin Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Aldıkları sonuçların herkesi mutlu ettiğini dile getiren Emre Belözoğlu, “Yeni bir takım, yeni bir sportif direktör ve henüz 2’nci yılında bir başkan var. Ama aldığımız sonuçlar hepimizi mutlu ediyor. Skorlar yanımızda, oyun olarak da iyi bir futbol ortaya koyuyoruz. Umarım böyle devam edecek. Yapacak çok işimiz var. Camiamızda ve taraftarımızdan tek beklentimiz sabır ve güven. Futbolda iyi olduğu kadar kötü sonuçlar da var. Taraftarımızın her şartta bize destek vermesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

"EN BÜYÜK GÖREVİMİZ EROL HOCA'YA YARDIM ETMEK"

En büyük görevlerinin teknik direktör Erol Bulut’a yardım etmek olduğunu ifade eden Belözoğlu, “Bizim en büyük görevimiz Erol Hoca'ya yardım etmek. Tamamen Erol Hoca'nın başarısına odaklandık.  Hep birlikte ona yardım etmeliyiz. Ömer Faruk Beyaz bizim çok değer verdiğimiz bir oyuncu. Taraftarımızın da ona değer verdiğini biliyoruz. O’nun kariyeri için iyi bir plan ve proje ile ilerleyeceğiz. Geçen hafta menajeri geldi ama görüşemedik. Bu konunun iyi bir şekilde neticeleneceğini düşünüyorum” ifadelerine yer verdi. 

HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Süper Lig’in 8'inci haftasında İttifak Holding Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Erol Bulut yönetiminde Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman ısınma ve düz koşu çalışmalarıyla başladı. Sarı-lacivertli futbolcular daha sonra istasyon çalışmaları yaptı. İdmanın basına kapalı bölümünde ise taktik çalışmalar gerçekleştirildi.

Fenerbahçe'de Sosa kasık ağrısı nedeniyle antrenmanı tedbir amaçlı yarım bıraktı. Durumda bir sıkıntı olmayan Arjantimli futbolcunun yarın antrenmanda yer alacağı bildirildi.

Editör: MURAT ÖZER