Beşiktaşlı futbolcu Kevin Prince Boateng, sakatlığı sebebiyle yarın oynanacak Btc Turk Yeni Malatyaspor maçının kadrosundan çıkarıldı.

BOATENG, YENİ MALATYASPOR MAÇINDA YOK

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Futbol Takımımızın Süper Lig’in 31. haftasında Vodafone Park’ta Kasımpaşa ile oynadığı maçın ardından sol aşil tendon ağrısı sebebiyle antrenmana çıkamayan futbolcumuz Kevin Prince Boateng’e yapılan muayene ve tetkikler neticesinde aşil tendinopatisi tanısı konulmuş ve tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştı. Ağrıları devam eden Boateng’in bugün yapılan kontroller neticesinde tedavisinin devam etmesine sağlık ekibimiz tarafından karar verilmiştir" denildi.

BEŞİKTAŞ'TA GÖKHAN GÖNÜL KADROYA DAHİL EDİLDİ 

Beşiktaş'ta Kasımpaşa maçında sakatlanan ve BTC Turk Yeni Malatyaspor'a karşı oynaması beklenmeyen Gökhan Gönül, kendi isteğiyle bu maçın kadrosuna dahil edildi.

Bu arada sakat olduğu ve iki gündür idmanlara çıkmadığı bugün açıklanan Boateng de kadrodan çıkartıldı.

Siyah beyazlı takım Malatya deplasmanına cezalı olan Atiba, sakat olan Burak Yılmaz ve Boateng'in yanı sıra tedavisi yeni biten Adem Ljajic ve Umut Nayır olmak üzere 5 futbolcusundan yoksun gidiyor.

Beşiktaş'ın Malatya kafilesinde şu futbolcular yer alıyor:

"Ersin Destanoğlu, Utku Yuvakuran, Enzo Roco, Victor Ruiz, Güven Yalçın, Tyler Boyd, Erdoğan Kaya, Mohamed Elneny, Georges N’Koudou, Necip Uysal, Domagoj Vida, Jeremain Lens, Rıdvan Yılmaz, Kerem Kalafat, Kartal Kayra Yılmaz, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Abdoulay Diaby"

Editör: MURAT ÖZER