Borusan Otomotiv’in Türkiye distribütörü olduğu BMW Motorrad, her yıl düzenlediği BMW Rider Academy turlarına Kolombiya ile başladı.

BMW Rider Academy’nin motosiklet tutkunları arasında efsane haline gelen, yurtiçinde ve yurtdışında farklı bölgelere düzenlenen motosiklet turlarında, BMW standartlarında güvenlik önlemleri ile seyahat etmenin ve değişik coğrafyaları keşfetme fırsatı katılımcılara sunuluyor. Sürüş keyfinin ve seyahat etmenin verdiği özgürlük duygusunun birleştiği turlarda, isteğe bağlı olarak farklı BMW Motorrad modelleri de kiralanabiliyor.

Bu yıl 15-24 Mart tarihler arasında Kolombiya’ya düzenlenen gezi ile start alan BMW Rider Academy 2019 turları, 20-23 Nisan Kuzey Yunanistan1-5 Mayıs Buzluca11-18 Mayıs Japonya destinasyonları ile devam edecek. Yaz aylarından itibaren gerçekleştirilecek gezilerde ise daha çok Avrupa bölgesi ziyaret edilecek. 5-9 Haziran’da Kuzey İtalya14-16 Haziran’da Varna22-29 Haziran’da Route Des Grandes Alpes3-7 Temmuz Dolomitler,14-21 Temmuz İskoçya Highlands2-10 Ağustos Norveç9-14 Eylül Slovenya/Avusturyaziyaret edilebilecek. Ekim Ayından itibaren ise rota Avrupa’dan dünyanın farklı bölgelerine dönecek. 9-18 Ekim tarihleri arasında Peru22-29 Ekim Tayvan ve 21-28 Aralıktarihlerinde ise Küba gezisi ile 2019 takvimi tamamlanmış olacak.

Katılımcıların BMW Motorrad ürün ailesinin en yeni modellerini kiralayarak deneyimleme fırsatı bulduğu, kontenjanla sınırlı bu eşsiz gezilere katılmak ve daha detaylı bilgi almak için ‘bmwrideracademy.bmw-motorrad.com.tr’ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: MURAT ÖZER