Darüşşafaka Tekfen Basketbol Takımı’nın Dans Ekibi için seçmeler başladı.

Darüşşafaka Tekfen; dans ekibini güçlendirmek için seçmeler düzenliyor. 3 yeni dansçının alınacağı ekip için videolu başvurular 10 Eylül’de sona erecek ve ardından 14 Eylül tarihinde İstanbul’da, Daçka’nın evinde elemeler yapılacak. Seçilen başarılı isimler ise sezon öncesi yeni koreografiler için 3 günlük yaz kampına girecek.

EuroCup ve Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Darüşşafaka Tekfen Basketbol Takımı, evinde rakiplerini ağırladığı maçların vazgeçilmez renklerinden olan Dans Ekibi’ni güçlendirmek için seçmeler düzenliyor. Kara Panter Dado ile sahaya çıkacak Dans Ekibi için 3 yeni dansçı alacak Daçka, başvuruları ise web sitesi darussafakabasketbol.com üzerinden kabul ediyor. 10 Eylül tarihine kadar yapılacak video başvurularından ardından 14 Eylül tarihinde Darüşşafaka Tekfen’in ev sahibi olarak maçlarını oynadığı Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda seçmeler düzenlenecek.

DANSÇILAR KENDİ KOREOGRAFİLERİNİ DE HAZIRLAMALI 

14 Eylül tarihinde düzenlenecek elemelere davet edilen dansçılardan kendilerine verilen koreografiye göre dans etmeleri ve ardından kendi koreografilerini sergilemeleri istenecek. Kazanan isimler; Daçka’nın dans ekibi ile sezon boyu sergilenecek yeni koreografilerde yer alacak.

Editör: MURAT ÖZER