Dünya futbolunun efsane ismi Arsene Wenger’in yanı sıra Süper Lig’de iz bırakan oyuncular Diego Lugano, Mathieu Valbuena, Fatih Aksoy, Zeki Yavru ve Soner Aydoğdu gündem yaratacak çok özel röportajlarla, 24 Mayıs Pazar gününden itibaren hafta boyunca beIN SPORTS Haber’de…

Bayram haftasına keyif ve renk katacak seri röportajların ilki; Süper Lig’de forma giydiği 5 sezon boyunca başta Fenerbahçe olmak üzere tüm takım taraftarlarının takdirini kazanan Uruguaylı yıldız Diego Lugano’ya ait. Lugano’nun Türkiye’deki anılarından başarılı kariyer yolculuğuna kadar pek çok konuda açıklamalarda bulunduğu özel röportaj, 24 Mayıs Pazar günü saat 19:00’da, beIN SPORTS Haber’de yayınlanacak.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal’in başında geçirdiği uzun ve başarılı sezonların ardından dünya futbolunun en önemli isimleri arasında kendine özel bir yer edinen Fransız teknik direktör Arsene Wenger ise futbolun bugünü ve geleceğine ilişkin değerlendirmeleriyle, 25 Mayıs Pazartesi saat 19:00’da, beIN SPORTS Haber ekranlarında futbolseverlerle buluşacak.

Beşiktaş altyapısında yetişen ve son 2 sezondur Sivasspor ile oldukça başarılı bir performans sergileyen genç oyuncu Fatih Aksoy da kariyerinde ulaştığı noktayı ve gelecek planlarını aktardığı özel röportajı ile 26 Mayıs Salı günü saat 19:00’da, beIN SPORTS Haber’de olacak.

beIN SPORTS Haber’in diğer iki konuğu, 2012-2016 yılları arasında birlikte Trabzonspor forması giyen Zeki Yavru ve Soner Aydoğdu. 27 Mayıs Çarşamba günü saat 19:00’da yayınlanacak Zeki Yavru ve 28 Mayıs Perşembe saat 19:00’da yayınlanacak Soner Aydoğdu röportajlarında her iki futbolcu da liglere verilen aradan nasıl etkilendiklerini ve şu an formasını giydikleri Göztepe ve Denizlispor’un kalan haftalar ile ilgili hedeflerini anlatacaklar.

Gündem yaratacak röportaj serisinin son ismi olan ve uzun yıllar Fransa futboluna damga vurduktan sonra Fenerbahçe’de de forma giyen Mathieu Valbuena, Sarı-Lacivertli kulüpteki performansından kariyeri boyunca imza attığı başarılara kadar gündem yaratacak açıklamalarla, beIN SPORTS Haber ekranlarındaki yerini alacak. Valbuena özel röportajı 29 Mayıs Cuma günü saat 19:00’da yayınlanacak.

Editör: MURAT ÖZER