Fatih Terim dün akşam oynanan Başakşehir maçını locadan takip etti. Kendisi gibi cezalı olan Hasan Şaş'la birlikte mücadeleyi izleyen başarılı hocanın, bilgisayar aracılığıyla yedek kulübesine taktik verdiği belirtildi.

Yedek kulübesinde takımı yöneten yardımcı antrenörler Levent Şahin ve Ümit Davala'ya WhatsApp aracılığıyla talimatler verdiği gözlemlenen Terim, yeni bir ceza daha alabilir.TFF Disiplin Talimatının 98. maddesine göre cezalı teknik adamların taktik vermesi yasak.

İşte o madde: "Soyunma odası ve yedek kulübesine giriş yasağı cezası ile cezalandırılan kişiler müsabaka öncesinde, müsabaka esnasında, devre arasında ve müsabakanın tamamlanmasını müteakip 15 dakika içerisinde soyunma odalarında, koridorlarında, saha içerisinde ve yedek kulübesinde bulunamazlar, bu süreçte futbolculara ve yedek kulübesindeki kişilere doğrudan talimat veremezler."

Cezalı Fatih Terim, bilgisayardan yapılan analizleri, whatsapp üzerinden attığı mesajlarla kulübeye ulaştırdı.

Terim, bilgisayarda yapılan analizleri idari menajer Şükrü Hanedar'a whatsapp üzerinden aktarırken, Hanedar da verilen taktiği kulübeyle paylaştı.
Fatih Terim'siz tat tuz yok!
Galatasaray, Fatih Terim'siz tat vermiyor...
Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli hocası, olaylı Fenerbahçe derbisi sonrası 10 maç men cezası almıştı. Dün akşam Başakşehir karşısında 6 maçlık cezasını tamamlayan Fatih Terim'den mahrum kalan G.Saray, bu periyotta sadece 2 galibiyet alabildi.
3. İstanbul Fatih Terim Stadı'ndaki locadan kendisi gibi cezalı olan Hasan Şaş ile birlikte Başakşehir maçını takip eden Terim'in 4 maçlık cezası kaldı. Saha içindeki futbolcuların yaptıkları top kayıplarına tepki gösteren usta teknik adam, saha kenarındaki yardımcıları Levent Şahin ve Ümit Davala'yı da direktifleriyle yönlendirmeye çalıştığı öğrenildi.

 

Editör: MURAT ÖZER