Apollon FC, Attila Szalai'nın transferi konusunda Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı. Kulüp, Macar savunmacının yarın Fenerbahçe için sağlık kontrollerinden geçeceğini kaydetti.

Sarı lacivertli kulübün bir süredir ilgilendiği Macar oyuncu Attila Szalai'nin transferi sonuçlandı. Oyuncunun kulübü Apollon FC, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada oyuncunun transferi konusunda Fenerbahçe ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Kulüp ayrıca, oyuncunun yarın İstanbul'da Fenerbahçe için sağlık kontrollerinden geçeceğini duyurdu.

FENERBAHÇE, SZALALI'Yİ AÇIKLADI

Fenerbahçe Kulübü, Apollon FC forması giyen Macar savunmacı Attila Szalai’nin sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer süreçlerini ilerletmek adına İstanbul’a geleceğini açıkladı.

Apollon FC’den bugün yapılan, “Fenerbahçe ile prensipte anlaşılmıştır” açıklamasının ardından sarı lacivertli kulüp de bir açıklama yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüzün ilgilendiği Macaristan Milli Takımının 22 yaşındaki stoperi Attila Szalai, sağlık kontrolünden geçmek ve transfer süreçlerini ilerletmek adına İstanbul'a gelecektir” ifadelerine yer verildi.

Editör: MURAT ÖZER