Her yıl Mart ayında Miami'de düzenlenen ve tenis severlerin büyük bir heyecanla beklediği Miami Open bu yıl ilk kez ünlü Amerikan Football takımı Miami Dolphins'e ev sahipliği yapan Hard Rock Stadyumu'ndaki yeni evinde dünyanın dört bir yanından gelen en iyi oyuncuları ve hayranlarını ağırlayacak. Biz de Haber Channel olarak bu muhteşem etkinlik alanını herkesten önce ve basın tanıtım günündeki özel davette gezdik.  
 
Stadyumu Miami Open'a hazırlamak icin 500 Milyon Dolardan fazla harcandı. 29 adet hard kortun bulunduğu stadyumda center kort turnuvadaki en yavaş sert saha olduğu icin eleştirildi.

Herkesin heyecan içerisinde ilerlediği koridorlarda samimi ancak lüks ve konforlu bir hayran deneyimi yaşanacağını anladık. Bu turnuva icin özel tasarlanan Hard Rock Stadyumu'ndaki 14 Bin kişilik center kort son teknoloji ile donatılmış gölgelikleri ve dünyanın hiçbir yerinde bulunmayan lüks oturma düzeni ile tenis severlere keyifli bir Miami Open deneyimi yaşatacak.
 
Tüm aksiyonların, en kritik anların yayınlanacağı büyük video panoları aynı zamanda Guney Florida'nin sanat, kültür, eğlence ve yeme-içme deneyimlerini sergileyecek.
 
4 yaşından beri bu spora gönül ve büyük emek vermiş, TTF ve USTA'de rekabetçi yarışmış olan kızım Selen Seçilmiş de artık tenis eğitimine ABD'de devam etmekte ve herkes gibi turnuvayı heyecanla bekliyor.
 
Hazırlıkların büyük bir titizlik ve hızla devam ettiği etkinlik kapılarını 18 Mart pazartesi günü açacak.
 
Biz de gelişmeleri aktarmak üzere heyecanla bekliyoruz.

Editör: MURAT ÖZER