Vodafone’un Beşiktaş JK işbirliğiyle Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak düzenleyeceği Vodafone Kupası için İstanbul’a gelen Atlético de Madrid Kadın Futbol Takımı, evsahibi Beşiktaş Kadın Futbol Takımı ile birlikte Beşiktaş JK – MKE Ankaragücü maçını izledi.

KADIN FUTBOLCULAR, VODAFONE PARK’TA MAÇ İZLEDİ

Futbolda #BenVarım diyen kadınlara destek veren Vodafone’un Beşiktaş JK işbirliğiyle Dünya Kadınlar Günü’ne özel olarak düzenleyeceği Vodafone Kupası öncesi kadın futbolcular Vodafone Park’ta buluştu. Vodafone Kupası için İstanbul’a gelen Atlético de Madrid Kadın Futbol Takımı, ayağının tozuyla, evsahibi Beşiktaş Kadın Futbol Takımı ile birlikte Süper Lig’in 25. haftasında oynanan Beşiktaş JK – MKE Ankaragücü maçını izledi.

Vodafone Park’ta yarın (7 Mart) düzenlenecek Vodafone Kupası’nda, Beşiktaş JK ve Atlético de Madrid kadın futbol takımları karşılaşacak. Saat 17.00’da başlayacak maça giriş ücretsiz olacak ve Passolig gerekmeyecek. Maçın biletleri, Vodafone Park gişelerinden temin edilebiliyor. Maç, Vodafone TV’den de canlı yayınlanacak. Vodafone ayrıca, maça gelen her bir kişi için Beşiktaş Kadın Futbol Takımı altyapısına destek olacak.

Editör: MURAT ÖZER