KORKMAZ: BİREYSEL HATALARDAN DOLAYI GOL YEDİK

Spor Toto Süper Lig'de Antalyaspor ile Atiker Konyaspor 3-3 berabere kaldı.

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Skorun 3-1'den 3-3 geldiğine mi sevineyim, 4-3 kazanmamız gereken pozisyonun kaçtığına mı üzüleyim" dedi. Konuşmasının devamında Bülent Korkmaz, "Duyguları karma karışık yaşıyorum. Ama önce oyunun geneline baktığımız zaman iyi başladık, golü bulduk, pozisyonlar bulduk. Fakat ne yazık ki bireysel hatalardan dolayı gol yedik. Bazen bireysel hatalara engel olamıyorsunuz. Geçen haftada aynı durumu yaşadık. Yediğimiz neredeyse 5 golde bireysel hatalardan dolayı oldu" dedi.

"TAKIMIMA VE TARAFTARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Bir dahaki maçlarda bu hataları yapmamayı umduğunu sözlerine ekleyen Teknik Direktör Korkmaz, “Son 3-1'den sonra oyun planımızı ve oyun şeklimizi değiştirdik. Oyuna giren oyuncularımız çok katkıda bulundu . Onlara da teşekkür ediyorum. Ve takımımız gerçekten bir karakter koydu. Bunu her takım yapamaz. Çok karakterli oynadılar. 3-1 mağlup iken demoralize olmuşken oyuna ve topa sahip olmak, pozisyona girip goller atmak her takım yapacağı birşey değil. Bu kadar eksiğe, noksanımız olmasına rağmen oyuncular yüreklerini ortaya koydular. Onlara çok teşekkür ediyorum. Taraftar da 3-1 iken desteklemeleri beni ayrıca mutlu etti. Onlara da çok teşekkür ediyorum. Ama daha fazla gelmeli. Antalyaspor takımı, Antalya şehri daha fazla taraflarla o coşkuyu, o baskıyı yaratmalı. Onlardan bunu istiyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

ÇALIMBAY "YEDİĞİMİZ GOLLER BİZE YAKIŞMADI"
Atiker Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise ilginç bir maç yaşadıklarını söylereyek, “Gereken golleri bulduk. Geçen hafta 2 golü ölü toptan yedik. Tedbir almamıza rağmen arkadaşlarımız istediklerimizi sahada maalesef yapamadı. Beklemediğimiz 3 gol yedik. Galibiyet kovalarken maç berabere bitti. Bunlardan ders çıkarmamız gerekiyor. Üzüldüğümüz bir puan kaybı değil, bugün mağlup da olabilirdik. Yediğimiz goller bize yakışmıyor. Rakibe bu kadar rahat vurdurmamamız gerekiyor" dedi.

"GOL ATARKEN SIKINTIMIZ YOK, AMA DİĞER KONULARDA BAZI EKSİKLERİMİZ VAR"

Takımının mücadelesinden memnun olduğunu ifade eden Teknik Direktör Çalımbay, “Ölü toptan gelen 3 gole üzüldük. Eksikliklerimiz var. Transfer bitmeden eksikliklerimizi giderip daha iyi olacağımıza inanıyorum. Gol atarken sıkıntımız yok ama diğer konularda bazı eksikliklerimiz var. Milli maç arasına kadar iyi şekilde gelip, o arada yaptığımız hataları telafi edeceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.
Ölü toplardan gol yediklerini belirten Rıza Çalımbay, asıl kadronun sahadaki kadro olmadığına dikkat çekerek, orta sahada öne gidecek oyuncu oynatmalarının şart olduğunu söyledi. Çalımbay, önümüzdeki iki haftayı atlattıktan sonra Milli maç arasında eksikleri gidereceklerini sözlerine ekledi.

Kaynak: dha