Türkiye'de ilk sırada, Avrupa yat pazarında ise önemli firmalar arasında yere sahip olan ve mürettebat yönetimi ile yat yönetimindeki güvenirlilik, üst düzey hizmet kalitesiyle adından söz ettiren MARINBASE Yacthing, golf turnuvası düzenledi. Bu yıl 2.'si gerçekleşen MARINBASE Yachting Golf Cup 2020, 2-4 Ekim 2020 tarihleri arasında İstanbul'da Kemer Country Club'ta yapıldı.

Keyifli anlara sahne olan turnuva, yeni normalleşme süreci içerisinde, gerekli önlemlerin alınmasıyla birlikte iş, spor ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri birlikte toplam 235 golf oyuncusunu ağırladı.

Dünyada uzun zamandır bir arada anılan ve iç içe geçmeye başlayan golf ve yat sahipliğinin ülkemizde de yeni yeni bir araya gelmeye başlaması üzerine, düzenlenen turnuvada ikinci defa verilen "Yat Sahipleri Kategorisi" özel ödülü büyük ilgi gördü ve bu ödülün sahibi Yacht Owners Cat A kategorisi kazananı Can Kaman olurken Yacht Owners Cat B kategorisinin kazananı Mutlu Gür oldu.

SANLISOY: ÖNÜMÜZDEKİ SEZONDA 3'ÜNCÜSÜNÜ PLANLIYORUZ

Marınbase Şirket Ortağı Seda Sanlısoy, çok güzel bir gün geçirdiklerini söylerken, "Çok güzeldi ve hava da çok güzeldi. Kemer Country Club'ın da bu pandemi döneminde bize sağlıklı bir şekilde bu ortamı hazırlaması bizim için çok önemliydi. Bizim bu yıl düzenlediğimiz ikinci turnuva. İlkini 30 Ağustos gibi önemli bir günde yapmıştık. Bu turnuva da geleneksel hale getirdiğimiz Marınbase Yachting Golf Cup'ın 2'ncisı oldu. Önümüzdeki sezonda 3'üncüsünü planlıyoruz" dedi.

ŞEN: GOLFÜ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ 

Marınbase Şirket Ortağı Bahadir Şen, bu sezon ikinci turnuvalarını gerçekleştirdiklerini dile getirirken, "Geçen sezon biz bunu geleneksel hale getireceğimizi söylemiştik. 2'nci turnuvamızı yaptık ve 32'üncü turnuvamızın da planlarını yapmaya başladık. Bu sezon düzenlediğimiz 2'nci turnuva oldu. Biz de Kemer Country Club vasıtasıyla golfü desteklemeye devam edeceğiz. Büyük markaların pandemi döneminde spordan desteğini çektiğini düşünürsek bu sezon ikinci turnuvamız ve golfü desteklemeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

3 Gün boyunca Junior, Minik ve yetişkin oyuncuların mücadeleleriyle gerçekleşen turnuva, 13 Ekim Pazar Günü 16:30'daki ödül töreni ile son buldu. Törende ayrıca, turnuvada dereceye giren tüm oyunculara ödülleri takdim edildi.

Ladies Gross

Beyhan Benardete

Men's Gross

Hasan Akçakayalıoğlu

Ladies Longest Drive 

Beyhan Benardete

Men's Longest Drive

Cüneyt Sapmaz

Ladies Nearest To The Pin

Zeynep Çelikoğlu

Men's Nearest To The Pin

Mehmet Sönmez

Yacht Owners Cat A 

Can Kaman

Yacht Owners Cat B

Mutlu Gür

Men's Cat A

Murat Şarsel 

Men's Cat B

Austin Kim 

Men's Cat C

Erdem Bekler 

Ladies Cat A

Zeynep Çelikoğlu 

Ladies Cat B

Seliyha Elbeyoğlu

Junior Academy 

Eren Özer Sözer 

Junior 18 Holes

Ateş Yılmaz 

Junior Gross - Can Gürdenli


 

Editör: MURAT ÖZER