Adana Demirspor’un yeni transferi Mario Balotelli, takımının Bolu kampına giderek antrenmanlara başladı. Mavi-lacivertli ekibe geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Balotelli, "Türkiye’deki kulüplerden daha önce birçok transfer teklifi aldım. Fakat Başkan Murat Sancak ile karakterimizin benzer olduğunu fark edince buraya gelmeye karar verdim" dedi.

Transfer dönemini hızlı geçiren Süper Lig’in yeni ekibi Adana Demirspor, dünyaca ünlü kulüplerde top koşturan Mario Balotelli transferiyle gündemde bomba etkisi yarattı. Mavi-lacivertliler, son olarak İtalya Serie B ekiplerinden Monza'nın forması giyen İtalyan forveti 3 yıllığına kadrosuna kattı. Dün akşam Bolu’ya giden Balotelli, takım kampına geçerek çalışmalarına başladı.

Antrenman sonrası açıklamalarda bulanan 30 yaşındaki golcü, "Transfer süreci çok keyifli geçti. Yeni geldim ve takım arkadaşlarımı tanımaya çalışıyorum. İyi bir ekibin içindeyim. Burada olduğum için çok mutluyum. Türkiye’deki kulüplerden daha önce birçok transfer teklifi aldım. Fakat Başkan Murat Sancak ile karakterimizin benzer olduğunu fark edince buraya gelmeye karar verdim" şeklinde konuştu.

‘BEN DELİ DEĞİL NORMAL BİR İNSANIM’

Takım olarak ilk hedeflerinin Süper Lig’de kalıcı olmak olduğunu dile getiren Balotelli, iyi bir sezon geçireceklerine inandığını söyledi. Sosyal medyada kendisi için konulan “Deli” lakabına da değinen Balotelli, şunları kaydetti:

"Öncelikle şunu belirteyim; ben kendimi normal bir insan olarak görüyorum. Bu 'deli' ifadesi medya tarafından üzerime yapıştırıldı. Futbolcuların asker gibi yaşamasını istiyorlar. Ben eğlenmeyi seviyorum. Ben kazanmayı çok seven normal bir insanım. Stadyuma gelmenizi bekliyorum."

Adana Demirspor’un yeni transferi Mario Balotelli, takımın Bolu kampına katıldı. Mavi-lacivertli ekiple çıktığı ilk idman öncesinde açıklamalarda bulunan İtalyan futbolcu Balotelli, “Gerçekten çok mutluyum burada olduğum için. Benim öncelikli hedefim Dünya Kupası olduğu için burada kendimi göstermek ve orada ülkemi temsil etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

“BAŞKANIMIZ ÇOK AÇIK VE NET BİRİ ÖYLE OLUNCA KISA SÜREDE SONUCA ULAŞTIRDIK”

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak’ın çok eğlenceli biri olduğunu ifade eden Balotelli, “Gerçekten çok sevdim kendisini. Başkanımız gerçekten çok açık ve net bir insan. Ben de menajerim de böyle biri, öyle olunca da konuştuk ve çok kısa sürede sonuca ulaştırdık” dedi.

“TÜRKİYE’DEN GELEN BİR TEKLİFE İLK DEFA BAKMAYI KABUL ETTİM”

Türkiye’den gelen bir teklife ilk defa bakmayı kabul ettiğini dile getiren 30 yaşındaki golcü, Adana Demirspor ile ilgili olarak ise “Takımımızda aslında süper yıldızlar yok ama çok iyi bir hava oluşturdular. Şu an için elde ettikleri başarının farkında değiller. Yıllar geçtikçe ne kadar büyük bir başarı elde ettiklerinin farkına varacaklar” diye konuştu.

“FENERBAHÇE’DE SADECE MESUT ÖZİL’İN OYNADIĞINI BİLİYORUM”

Süper Lig’in ilk haftasında Fenerbahçe’yi konuk edeceklerinin hatırlatılmasın üzerine Balotelli, “Daha yeni geldim, antrenmana bile çıkmadım. Fenerbahçe ile ilgili; sadece Mesut Özil’in oynadığını biliyorum” karşılığını verdi.

“ÇOK GOL ATAMAZSAM BELHANDA’NIN SUÇUDUR!”

Yıldız oyuncu, Belhanda ile aynı takımda oynayacak olmaları hakkında ise “Belhanda gerçekten çok iyi bir futbolcu. Çok gol atamazsam onun suçudur. Bu şaka tabi ki… Kendisi gerçekten çok iyi bir futbolcu. Umarım iyi şeyler başarırız beraber” dedi.

 

Editör: MURAT ÖZER