Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 8'inci haftasında Fenerbahçe, deplasmanda TOFAŞ'ı 74-69 mağlup etti. Karşılaşma sonrasında Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic  maç sonu düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

ZELJKO OBRADOVIC: "ÖNEMLİ BİR GALİBİYET ALDIK"

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic ise, ağır ve zorlu maç tempolarının olduğu bir haftayı geride bıraktıklarına işaret ederek, "Son 7 günde 4 maç oynadık. Bu yüzden oyuncularımın maç boyunca gösterdiği reaksiyondan memnunum. Çok önemli bir galibiyet aldık, oyuncularımı tebrik ediyorum. 40 dakika boyunca bizden istenen seviyede oynamasak bile zorlu maçta programından dolayı sakatlarımız vardı. Bu etkendi. Bu maçta rotasyon yapmak zordu. Önemli bir galibiyet aldık. Oyuncularımı bir kez daha tebrik ediyorum. Taraftarımıza da teşekkür ediyorum destekleri için. TOFAŞ da seyircisiyle çok güzel bir atmosfer yakaladı. Onları da tebrik ediyorum sonuna kadar mücadele edip, asla pes etmediler. 21 sayıdan geriden gelip oyuna ortak olmayı bile başardılar" açıklamasında bulundu.

JOFFREY LAUVERGNE: "TOFAŞ ÇOK İYİ BİR TAKIM"

Karşılaşmayı 20 sayıyla tamamlayan ve galibiyette pay sahibi olan Joffrey Lauvergne de maçın çok zor geçtiğini belirterek, "21 sayı avantajdayken inanılmaz motive olup ateşlendiler ve maçı başa baş hale getirdiler. Orada gerçekten zorlanmaya başladık. TOFAŞ çok iyi bir takım. Şu ana kadar Anadolu Efes dışında oynadığımız en iyi Türk takımı diyebilirim" şeklinde konuştu.

Kaynak: dha