Digiturk’te nefesleri kesecek yeni spor sezonu açılıyor. Tüketicilerin ilgi ve ihtiyaçları doğrultusunda oluşturulan yeni ekonomik paket seçenekleriyle Türkiye’nin ve dünyanın sporu yeni sezonda da Digiturk’te. Üstelik mevcut spor paketleri geçen sezonun fiyatları ile satışa sunuluyor.

Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, her keseye ve tercihe uygun spor paketleriyle ve yüksek seyir zevki sunan teknolojilerle yeni sezonu açıyor. Ağustos ayında üyelik ücretlerinde artış yapmayan Digiturk, tüm sporseverlere dilediği mecradan dilediği içeriklere göre spor izleme özgürlüğü sunmayı amaçlıyor.

Digiturk’te yeni sezon Yukatel Denizlispor ile son şampiyon Galatasaray’ı karşı karşıya getirecek 2019-2020 Süper Lig Cemil Usta sezonunun açılış karşılaşması ile bugün beIN SPORTS ekranlarında başlıyor.

Dünyanın en çok ilgi gören spor organizasyonları Digiturk’te

Digiturk yeni sezonda da Süper Lig’in yanı sıra dünyanın en çok takip edilen, en değerli spor organzisyonlarını yayınlamaya devam ediyor. Avrupa futbolunun önde gelen ligleri, NBA, Formula 1 ve ATP/WTA tenis turnuvaları Digiturk üyeleri ile buluşacak.

Sporseverler, Digiturk’ün tüm spor içeriklerine uydu üyeliği veya İnternet üzerinden (Digiturk Play) ulaşabilirler:

Digiturk tüm spor içeriklerini, uydu yayınının yanı sıra internet üzerinden yayın yapan OTT platformu Digiturk Play ile de sporseverlere ulaştırmaya devam edecek. Ağustos ayına yönelik internet tabanlı kampanyalardan faydalanacak sporseverler yeni sezonda günde 1 TL’den başlayan fiyatlarla Süper Lig’i izleyebilecek. Üstelik Digiturk, Ağustos ayında spor paketlerine üyelik fiyatını yükseltmeyerek taraftarların enflasyondan etkilenmemesini de sağlıyor.

Uydu Üyelikleri ile İlgili Paket ve Fiyat alternatifleri:

  • Ailenin Yıldızı: Digiturk’ün başlangıç seviyesindeki paketinde belgesel ve çocuk kanallarının yanı sıra güçlü spor içerikleri (İngiltere Premier Ligi, NBA, Formula 1, TFF 1. Lig) izlenebiliyor. (Kredi kartı ile 12 ay taksitli üyelik 25 TL / 12 aylık taahhütlü üyelik 30 TL)
  • Avrupa’nın Yıldızı: Digiturk’un Süper Lig haricindeki tüm spor içerikleri (Avrupa’nın önde gelen futbol ligleri ve ATP/WTA tenis turnuvaları) bu paket kapsamında izlenebiliyor. (Kredi kartı ile 12 ay taksitli üyelik 49 TL /12 aylık taahhütlü üyelik 59 TL)
  • Taraftar Paketleri: Seçtiğiniz takımın Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi / UEFA Avrupa Ligi karşılaşmalarını bu paketlerle izlebilirsiniz. (Kredi kartı ile 12 ay taksitli üyelik 79 TL / 12 aylık taahhütlü üyelik 99 TL)
  • Sporun Yıldızı Paketi: Digiturk’ün tüm spor içeriklerine Süper Lig’in tüm maçları dahil bu paket ile ulaşabiliyorsunuz. (Kredi kartı ile 12 ay taksitli üyelik 109 TL / 12 aylık taahhütlü üyelik 129 TL)

Not: Avrupa’nın Yıldızı - Taraftar Paketleri ve Sporun Yıldızı paketleri, Ailenin Yıldızı paketi ve bu pakete bağlı spor içeriklerini de (İngiltere Premier Ligi, NBA, Formula 1, TFF 1. Lig) kapsamaktadır.

Digiturk’ün internet tabanlı uygulaması (OTT) Digiturk Play üyeliği ile ilgili Paket ve Fiyat Alternatifleri:

  • Spor Extra+ Paketi: Digiturk’un Süper Lig haricindeki tüm spor içerikleri (Avrupa’nın önde gelen futbol ligleri ve ATP/WTA tenis turnuvaları) bu paket kapsamında web’den-cepten-tabletten izlenebiliyor. (Kredi kartı ile 12 ay taksitli üyelik 24 TL)
  • Taraftar Paketleri: Günde sadece 1 TL’den başlayan fiyatlarla seçtiğiniz takımın Süper Lig karşılaşmalarını cepten ve tabletten izleyebilirsiniz. (Kredi kartı ile 12 ay taksitli üyelik 30 TL)
  • Sezonluk Süper Lig Paketi: Süper Lig’deki “tüm maçları” bu paket ile web’den-cepten-tabletten izleyebilirsiniz. (Kredi kartı ile 12 ay taksitli üyelik 49 TL)
Editör: MURAT ÖZER