Tommy ve Dee Hilfiger, “Part One – In America: A Lexicon of Fashion” (Birinci Bölüm - Amerika’da: Bir Moda Sözlüğü) adlı serginin açılışı onuruna 13 Eylül 2021 günü New York’ta kısaca Met Gala diye anılan ve Metropolitan Sanat Müzesi Kostüm Enstitüsü yararına düzenlenen etkinliğe katıldı. Amerikan modasının yeni bir ifadesini ortaya koyan sergi, giysilerin nasıl daha derin sosyal ve duygusal bağlantılar uyandırdığına odaklanıyor. Gecenin ev sahipliğini Timothée Chalamet, Billie Eilish, Amanda Gorman ve Naomi Osaka ile onursal başkanlar Tom Ford, Adam Mosseri ve Anna Wintour üstlendi.

Tommy Hilfiger’ın masasında ağırlanan konuklar arasında moda tasarımcısı ve eşi Dee Hilfiger,  GRAMMY adayı ve çok sayıda platin şarkı sahibi rapçi Jack Harlow ile Tony adayı oyun yazarı ve oyuncu  Jeremy O. Harris yer aldı.

“Daima kendisini çevreleyen dünyadan etkilenen moda, geçen yılın eşi görülmemiş olaylarının ardından en büyük değişimlerinden birini geçirdi,” diye konuşan Tommy Hilfiger şöyle devam etti: “Tasarımcılar ve markalar olarak kim olduğumuzu ve neleri temsil ettiğimizi yeniden gözden geçirmek zorunda kaldık. Baştan inşa etme yolculuğunda bana ilham veren, modanın sonraki nesiller için daha sürdürülebilir, eşitlikçi ve kapsayıcı bir gelecek yaratma fırsatı oldu. Sektörümüzün geri kalanıyla yeniden bir araya geldiğimiz bu gece, o geleceği mümkün kılacak ortak çabalarımızı bana yeniden hatırlattı.”

TOMMY HILFIGER markasının dostları ve takipçileri #TommyHilfiger etiketini @TommyHilfiger hesabını alıntılayarak Twitter ve Instagram’daki paylaşımlara katılmaya davet ediliyor.

Kim Ne Giydi:

Tommy Hilfiger, özel tasarım bir TOMMY HILFIGER x Denis Frison smokin giydi. İleri dönüştürülmüş vintage denimden üretilen smokin ceket kırmızı ve lacivert çizgili ipek astar ve grogren yaka, manşet ve cep kapakları ile tasarlandı. Yine ileri dönüştürülmüş vintage denimden hazırlanan yüksek belli pantolon ise grogren bel bandı ve yan şeritler içeriyor. Hilfiger görünümünü beyaz gömlek ve siyah pantolonla tamamladı. 

TOMMY VE DEE HILFIGER METROPOLİTAN SANAT MÜZESİ’NİN KOSTÜM ENSTİTÜSÜ YARARINA DÜZENLEDİĞİ 2021 MET GALASINA KATILDI

Dee Hilfiger, dik yakalı, uzun kollu, tamamı kırmızı pul işlemeli bir elbise giydi. Dee Hilfiger’ın kendi gardırobundan alınan elbise TOMMY HILFIGER tarafından elde dikilen kontrastlı çizgiler ve boncuklu işlemelerle özelleştirildi. 

Jack Harlow, özel tasarım TOMMY HILFIGER koyu kırmızı ve lacivert çizgili kadife kruvaze smokin ceketi giydi. Siyah ipek yakalı, düğme detaylı ceket yine koyu kırmızı ve lacivert çizgili ve yanları ipek şeritli smokin pantolon ve siyah pamuklu gömlekle tamamlandı. 

Jeremy O. Harris, özel TOMMY HILFIGER tasarımları giydi. Gümüş rengi folyo astarlı, canlı sarı maksi ceket cepleri ve teknik detaylarıyla denizci ceketlerinden alınan ilhamla tasarlandı. Pilili yüksek belli, belinde logo detaylı koyu lacivert yünlü ipek karışımı pantolon ile koyu lacivert pamuklu anvelop gömlek görünümü tamamladı. 

Editör: MURAT ÖZER