Süperstar Ajda Pekkan, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu BtcTurk 10. Yıl Konserlerinde sahneye çıktı.

AJDA PEKKAN 

Yağmurlu ve serin havaya rağmen biletleri tükenen konserde sanatçıyı dinlemeye gelen hayranları keyif dolu bir akşam yaşadı.

KerkiSolfej'in düzenlediği sonbahar konserleri kapsamında İstanbullu sevenlerinin karşısına çıkan Ajda Pekkan'ın şarkılarına Harbiye Açıkhava'da binlerce hayranı akşam boyunca eşlik etti.

Simge enerjisiyle hayranlarını coşturdu Simge enerjisiyle hayranlarını coşturdu

SIRILSIKLAM SÜPERSTAR 

SÜPERSTAR SEVGİSİ  HARBİYE'Yİ YIKTI GEÇTİ 

Açık havaya özel hazırlanan repertuarda birbirinden sevilen şarkılarının sevenleriyle birlikte söyleyen Süperstar, konser için Kolombiya ve Ukraynadan gelen dansçılarla açık havayı yıktı geçti.

CEM ADRİAN'LA SÜRPRİZ DÜET 

Sahneye Cem Adrian'ı davet eden Pekkan, 'Sen Benim Şarkılarımsın' ve 'Sensiz Yıllarda' parçasına yaptığı düetle alkış yağmuruna tutuldu. 

Ajda Pekkan Cem Adrian'ın albümünde düet yapacaklarının müjdesini sahnede verdi.

Burcu Sedef imzalı kıyafetiyle bu geceye özel olarak hazırlanan Ajda Pekkan, iki buçuk saat süren performansının yanı sıra muhteşem enerjisiyle ve olağanüstü yorumuyla kendine bir kez daha hayran bıraktı. Ajda pekkan, sonbahar konserlerine; 17 Ekim Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, 3 Kasım Antalya Açıkhava, 11 Kasım’da ise Çukurova Üniversitesi Açıkhava’da devam edecek. 

Editör: MURAT ÖZER