Akmerkez, 30’uncu yılını düzenlediği özel bir davetle kutladı. Davete; iş, sanat, cemiyet ve moda dünyasından çok sayıda isimler katıldı

BEYZA ŞEKERCİ - ENGİN HEPİLERİ 

Akmerkez, 30 yıllık yolculuğunu; iş, sanat, cemiyet ve moda dünyasından konukların katıldığı bir davet ile kutladı.

DİLAN ÇİÇEK DENİZ 

Dün akşam gerçekleşen davete, moda ve tasarım dünyasına yön veren markaların temsilcileri, tasarımcıları ile moda sektörünün önde gelen isimleri de katıldı. Davette; Nevbahar-Ali Koç, Ali Sabancı, Cem Hakko, Ümit-Cem Boyner, Aylin-Özcan Tahincioğlu, Murat-Yasemin Özyeğin, Mustafa Taviloğlu, Elif Dürüst, Dilan Çiçek Deniz, Hafsanur Sancaktutan ve Berrak Tüzünataç gibi isimler yer aldı. 

HAFSANUR SANCAKTUTAN 

ÜNLÜ ŞEF GIUSEPPE PRESSANI'DEN DAVETE ÖZEL LEZZETLER 

Girişteki zarif piyano ve vokal akustik performanslar ile saksafon sanatçısının DJ altyapısıyla birleşerek sunduğu müzik şöleni, davetlilere keyifli bir gece yaşattı. Davetin dekorasyonu ise görsel bir şölenin kapılarını aralayarak özel bir atmosfer oluşturdu. Yılbaşı süslemeleri, rengarenk meyve ve çiçek şamdanlarıyla birleşerek geceye ayrı bir şıklık kattı. Ayrıca ünlü şef Giuseppe Pressani'nin hazırladığı lezzetler, davetin gastronomik deneyimini de zirveye taşıdı. 

Aslıhan Güner: “Kolay pes etmem, elimden gelen her şeyi yaparım” Aslıhan Güner: “Kolay pes etmem, elimden gelen her şeyi yaparım”

Editör: MURAT ÖZER