Türkiye’de Seamless üretimin öncüsü Seamlesstance; hem Türkiye’de hem de yurtdışında başarılı bir yoga eğitmeni olan Alexis Gulliver ile çevre dostu Alaçatı Alavya Otel’de yoga dersi organize etti.

MİNE KALPAKÇIOĞLU - ALEXIS GULLIVER 

Yazın hareketliliğine mola verip ruhunu dinlemek isteyen katılımcılar derste Seamlesstance’in “İkinci ten” hissi veren spor takımları ile rengarenk ve huzur dolu bir deneyim yaşadılar.

Katılımcılar, ders sonunda verdikleri yoga pozları ile eğlenceli dakikalar yaşarken Seamlesstance ürünleri ile enerji dolu, canlı ve rengarenk kareler ortaya çıktı.

SEAMLESSTANCE İLE RENGARENK YOGA!

“İcatlar, ihtiyaçtan doğar ilkesinden” etkilenerek yola çıkan Seamlesstance, var olan bütün tabuları yıkmayı amaçlıyor.

Adını özel bir dokuya sahip olan ve tekstilde sıfır atık sağlayan sürdürülebilirlik için çok önemli olan ‘’Seamless’’ adı verilen dikişsiz örgü tekniğinden alan Seamlesstance, etkileyici dokusunun yanında büyüleyici tasarımlar da ortaya çıkarıyor.

Spor-şık anlayışını merkeze alan Seamlesstance; zarif, göz alıcı, sportif, dingin ve ikinci ten hissi veren ürünleriyle kadınların özgürlüğüne özgürlük katarak sonsuz hareket alanı ve rahatlık sunuyor.

Seamlesstance, ürünlerini dikişsiz örgü yöntemiyle ortaya çıkarıyor ve antibakteriyel özelliği taşıyan Polygiene teknolojisiyle birleştirerek sağlıklı giyim imkanı sağlıyor.

Ekstra yüksek bel taytlar, tayt-crop top takımlar, alttan veya üstten ayarlanabilen dekolteli croplar, spor tulum modelleri ile sağladığı rahatlık ve tasarım özellikleri sayesinde kadınların vazgeçilmezi oluyor.

Seamlesstance koleksiyonlarının tüm parçaları, kadınların günün her saati sosyalleşecekleri alanlara göre stillerini kolayca değiştirebilmelerine ve karıştır & eşleştir yapabilmelerine olanak sağlıyor.

Tasarımlarının çarpıcılığı detaylarındaki dokunuşlarda gizli olan ürünler, sadece birkaç aksesuarla kombinleyerek geceye de hazır hale getirilebiliyor. 

Seamlesstance’ın size tabuları yıkarken ışıldama şansı sunması için tek yapmanız gereken kendi Seamlesstance’ınızı seçmeniz!

Burcu Esmersoy x Hermossa'dan göz alıcı davet Burcu Esmersoy x Hermossa'dan göz alıcı davet

Editör: MURAT ÖZER