39 yıllık hikayesiyle sektörün öncü ve güvenilir firmalarından Emo Optik, lüks segment ürün yelpazesine Ünlü Manken Ana Hickmann’a ait güneş gözlüğü ve optik ürünlerinin yer aldığı koleksiyonunu da ekleyerek sektördeki iddiasını sürdürüyor.

PERVİN ERSOY - OSMAN ÖNAL - BİLGE KURU

“ANA HICKMANN" MARKASI, ARTIK KÖKLÜ TÜRK FİRMASININ ÇATISI ALTINDA!

BİLGE KURU - PERVİN ERSOY 

Zorlu Center Emo Optik mağazasında Projehane tarafından ve Bilge Kuru ev sahipliğinde sergilenen 2023 ANA HICKMAN Koleksiyonu, sanat, iş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerinin beğenisine sunuldu...

ARZU KUNT 

Davete Kültür ve Turizm Bakanımızın eşi Sn. Pervin Ersoy, İlkem Öztürk, Arzu Kunt, Ece Vahapoglu, Serap Sarı, Esra Pepe, Sinem Eriş, Esra Erdem gibi cemiyet hayatının birçok ünlü ismi ilgi gösterdi.

OSMAN ÖNAL 

Emo Optik Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Osman Önal, “Ana Hickmann markamıza gösterilen bu yoğun ilgiden çok memnun kaldık. 2023 modelleri mağazalarımızda ve Türkiye’nin farklı illlerindeki önemli optik mağazalarında yerini aldı” dedi. 

ECE VAHAPOĞLU 

Yeni sezonda ünlü manken Ana Hickmann’ı İstanbul’da ağırlayarak bizzat tüketicisiyle bir araya getirmek için çalışmalara başladıklarını söyleyen Önal, “Gelen tüm misafirlerimize teşekkür ederiz, etkinliklerimiz güçlenerek devam edecek.” diye sözlerine ekledi ve tüm konuklarıyla yakından ilgilendi.

EDA GÜZELCİK 

ESRA ERDEM 

SERAP SARI 

SARAH HADERİ 

SONGÜL DURUR ZEVZİR 

ECE VAHAPOĞLU - PERVİN ERSOY - BİLGE KURU

NESLiHAN HOŞCAN

ERAY KILIÇ 

Editör: MURAT ÖZER