Ariş Pırlanta, gençlere Türkiye genelinde destek veren Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile anlamlı bir birliğine girdi. Ariş Pırlanta online alışveriş yapan her müşterisi adına TOG’a bağışta bulunarak gençlerin eğitimine katkıda bulunmayı amaçlıyor. 

118 yıllık geçmişiyle mücevher sektörünün köklü ve öncü yüzyıllık markası olan Ariş Pırlanta, gençlerin eğitimine katkıda bulunarak onların hayatlarına dokunmak amacıyla Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ile bir yardım kampanyası başlattı. Bu proje kapsamında Ariş Pırlanta online alışveriş yapan her müşterisi adına TOG’a 250 TL bağışta bulunarak gençlerin eğitimine katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı amaç edinen ve onların değişim hayallerine destek olan TOG ile bu işbirliğine girmekten mutluluk duyduklarını belirten Ariş Pırlanta Satış ve Pazarlama Direktörü Eda Güzeliş, “Geleceğimizi oluşturan ve toplumun en önemli yapı taşlarını oluşturan çocuklara ve gençlere her zaman önemli destekleri olan TOG’un bu anlam taşıyan sosyal sorumluluk projesinde yer almak bizim için de çok heyecan ve mutluluk verici’’ dedi.

ARİŞ PIRLANTA HAKKINDA: 

Koç Holding'in 60. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti Koç Holding'in 60. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti

Aşkla, sanatla, ustalıkla…

118 yıllık geçmişiyle mücevher sektörünün köklü ve öncü markası Ariş ustalığı, tasarım gücü ve kalitesi ile fark yaratıyor. Müşteri memnuniyetini daima ön planda tutarak, en kaliteli mücevheri, en doğru fiyatla sunan Ariş, özel günlere, mutlu anlara pırlanta ışıltısı ile eşlik ediyor.

Dört nesildir pırlantanın sonsuz ışığından aldığı ilhamı aşkla, sanatla, ustalıkla birleştirerek her birinde farklı bir hikâye saklı tasarımlar üreten Ariş, altın; pırlantalı, elmaslı, incili ve renkli taşlı; yüzükler, kolyeler, küpeler, bileklikler ve aksesuarlardan oluşan çok geniş bir ürün yelpazesine sahip. Yaratıcı ve yenilikçi özelliklere sahip, aynı zamanda kişiye özel üretimi de yapılabilen 16 tane özel tasarım koleksiyonu bulunmaktadır. Temaları ve hikayeleri olan bu koleksiyonların önemli bir kısmı patentli olup dünyada da bir ilk. 

Ariş Pırlanta’nın “Gerçek kalite doğru fiyat” anlayışıyla, onlarca şık tasarımdan oluşan tüm koleksiyon ve ürünleri, www.arispirlanta.com dan da sipariş verebilirsiniz. Ariş’in tüm koleksiyonlarını ve sürprizlerini facebook (Ariş Pırlanta Sanatı) ve twitter (ArisPirlanta) sayfalarından da takip edebilirsiniz. 

Editör: MURAT ÖZER