İzmir’deki deprem faciasının ardından enkazdan bir erkek cesedi daha çıkartıldı. Yapılan incelemede, cesedin Zafer Altınsaray olduğu belirlendi. 

İzmir’de deprem nedeniyle yıkılan apartmanlarda arama kurtarma çalışmaları sürerken, Rızabey apartmanından saat 23.00 sıralarında bir erkek cesedi çıkartıldı. Yapılan incelemede, cesedin Zafer Altınsaray ait olduğu belirlendi. Rızabey Apartmanı’nda arama kurtarma çalışmaları sürüyor. 

EŞİ DE ÇIKARTILDI 

İzmir’deki deprem faciasının ardından Rızabey apartmanındaki enkazdan çıkartılan Zafer Altunsaray’ın ardından eşi Filiz Altunsaray’ın da cansız bedeni çıkartıldı.

5 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

İzmir'deki depremin ardından saatler ilerledikçe acı haberler de art arda gelmeye başladı. Bayraklı Manavkuyu'daki Rızabey Apartmanı enkazında bulunan aynı aileden 5 kişinin daha cansız bedenlerine ulaşıldığı öğrenildi.

İzmir'deki deprem faciasının ardından yıkılan binalarda sürdürülen arama kurtarma çalışmalarında zaman ilerledikçe acı haperler de peş peşe gelmeye başladı. Depremde yıkılan Rızabey apartmanı enkazında aynı aileden 4'ü çocuk 5 kişinin cansız bedenlerine ulaşıldığı belirtildi. Deniz Yücel ve Nilay Yücel’in çoçukları Lena (4), Diren (3), Feda (10) ve Vera (6) ile babaanneleri Arefe Yücel’in (60) cansız bedenlerine ulaşan ekipler enkazdan çıkartmak için çalışmalarını sürdürüyor. 

Önceki günlerde enkaz başından ayrılmayan anne Nilay Yücel’in, çocuklarından birine ait bebeği elinden bir an olsun bırakmaması yürekleri sızlatmıştı. 

Editör: MURAT ÖZER