Tüm özel günlerin ilk akla gelen hediye destinasyonlarından Atelier Rebul’de yeni yıl coşkusu özel bir iş birliği ile başlıyor. Cansu Dere’nin marka yüzü olduğu Atelier Rebul, yılbaşı ruhunu yaşatan “The Essence of Celebration” temasına sahip hediye dünyasını tanıtan muhteşem bir iş birliğine imza attı.

KERİM MÜDERRİSOĞLU - CANSU DERE - NÜKET FİLİBA 

Büyüleyici ve ikonik koleksiyonların yaratıcısı Atelier Rebul, yaklaşan yeni yıl kutlamalarının coşkusunu en şık şekilde yaşamaya başlıyor.

GİZEM SABANCI 

Cansu Dere, Atelier Rebul marka yüzü olarak markanın ilk Yeni Yıl daha sonra da ikonik İstanbul Koleksiyonlarının tanıtım ve çekim faaliyetlerinde yer alacak.

BESTE YURTTAŞ 

Rebul Şirketler Grubu Co-CEO ve Atelier Rebul Kurucu Ortağı Nüket Filiba ve Cansu Dere ev sahipliğinde yapılan lansmana iş ve cemiyet dünyasından Gizem Sabancı, Beste Yurttaş, İlkem Öztürk, Berrin Ak, Mina Karagülle, Burcu Şendir, Ömer-Begüm Ballı ve Arzu Kunt ve Ayşe Burcu Kaya gibi isimler katıldı.

JULİDE - MEHMET ALİ BERKMAN 

ÖMER - BEGÜM BALLI 

Atelier Rebul, hem Türkiye hem de global ölçekli bir yeni yıl kampanyasını uluslararası arenada da başarılı projeleri ile tanınan Cansu Dere ile birlikte yürütecek.

İLKEM ÖZTÜRK 

Atelier Rebul ve Cansu Dere iş birliği yeni yılda hediye verme sanatının eşsizliğini vurgulayan özel bir kampanya çekimi ile başladı.

ARZU KUNT 

Koleksiyon çekimi, Atelier Rebul’ün özenle hazırlanan hediye paketleri eşliğinde yılbaşı kutlamalarının ruhunu yaşatan “The Essence of Celebration” temasıyla kurgulandı.

AYŞE BURCU KAYA 

1920’lerin kutlamalarından alınan ilhamın yansıdığı karelerde, özel kutu tasarımları şık bordo ve yeşil formlarıyla yılbaşı kutlamalarının ruhunu yansıttı.

CANSU DERE 

Mert Özlenir ve Nazlı Selin Şengel Boğaz'da görkemli bir düğün ile evlendi Mert Özlenir ve Nazlı Selin Şengel Boğaz'da görkemli bir düğün ile evlendi

Hediye sanatının uygulandığı yılbaşı hediye kutuları aynı renk kurdelelerle zenginleştirilirken baş harf uygulaması ile kişiselleştirilerek özel olarak yazılan notlar ile tamamlandı.

TALIA KALPAKÇIOĞLU 

Kamera önünde ve arkasında özgün duruşu ile tanınan Cansu Dere’nin performansı ve yeteneği, her bir detayı incelikle düşünülmüş Atelier Rebul hediyelerinin özel hikayelerinin karelerine yansıdı.

MİNA KARAGÜLLE

Cansu Dere’nin yer aldığı; Atelier Rebul Yeni Yıl Koleksiyon ve imza kokusu İstanbul Koleksiyon çekimlerini kapsayan ürün yelpazesinde; Yeni Yıl Koleksiyonu’nun sınırlı sayıdaki yılbaşına özel satışa sunulan Apple Cinnamon, Wish Kit, Mini Scented Candle Trio gibi ürünleri yer alırken aynı zamanda yılbaşı döneminde tercih edilmeye devam edilen ikonik İstanbul ve Bereket koleksiyonları da eşsiz yeni hediye kutularında yer alıyor.   

Atelier Rebul’ün tüm ürünleri küresel bir program olan Cruelty Free International Leaping Bunny tarafından sertifikalıdır.

Editör: MURAT ÖZER